Konyaspor mağlubiyeti sonrası taraftarında tepkisiyle Trabzonspor yönetimi teknik direktör sorununu bir an önce bitirmek istiyor. Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da rota yerliye döndü. Tivibu Spor'un haberine göre bordo-mavili yönetim, Burak Yılmaz ile masaya oturdu ve iki ayrı görüşme gerçekleştirdi.
GS DERBİSİ ÖNCESİ HOCA TAKIMIN BAŞINDA OLACAK MI?

Yönetimin teknik direktör konusunu uzatmadan çözmek istediği, hedefinin Galatasaray derbisine yeni hocasıyla çıkmak olduğu belirtildi.
BURAK YILMAZ’IN TRABZONSPOR'DAKİ EFSANE PERFORMANSI

Burak Yılmaz isminin camiada heyecan yaratmasının en büyük nedeni Trabzonspor geçmişi. Kral, bordo-mavili formayla iki ayrı dönemde toplam 125 resmi maçta 86 gole ulaştı. Burak Yılmaz’ın futbol hayatının dönüm noktası olan Trabzonsporlu yılları hâlâ akıllardaki yerini koruyor.
34 LİG MAÇINDA ATTIĞI 33 GOLLE SÜPER LİG GOL KRALI OLDU

2010 yılında Eskişehirspor'dan gelen Yılmaz, 2010-11'de 19 golle şampiyonluk yarışına damga vurdu. 2011-12 sezonunda ise 34 lig maçında attığı 33 golle Süper Lig gol kralı oldu ve son 20 yılın en yüksek rakamlarından birine imza attı.
BORDO-MAVİLİ TARAFTAR SICAK BAKIYOR

Futbolu bıraktıktan sonra Kayserispor ve Kasımpaşa'da teknik direktörlük yapan 40 yaşındaki Burak Yılmaz'ın, Trabzonspor'un genlerini bilmesi yönetim için en büyük avantaj olarak görülüyor.