Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmalarına hızlı girdi. Başkan Dursun Özbek'in hedefindeki isim belli oldu: Eintracht Frankfurt'ta mutsuz olduğu öne sürülen milli yıldız Can Uzun.
GALATASARAY 35 MİLYON EURO HAZIRLADI
Okan Buruk'un transfer listesinin üst sıralarında yer alan Can Uzun için Galatasaray'ın 35 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtiliyor. Teknik direktör Albert Riera ile arası açık olduğu öne sürülen 20 yaşındaki milli futbolcu, Cimbom'un birinci önceliği haline geldi.
FRANKFURT KAPIYI 45 MİLYONDAN AÇTI
Pazarlıkta taraflar arasındaki fark şu an için 10 milyon euro. Eintracht Frankfurt, Can Uzun için 45 milyon euro talep ediyor. Galatasaray'ın bu rakamı kabul edip etmeyeceği henüz netleşmedi.
Hatırlatmak gerekirse Can Uzun, geçtiğimiz sezon Nürnberg'den yalnızca 11 milyon euroya transfer edilmişti. Frankfurt'un bu kez 4 katı fiyat biçmesi, genç oyuncunun ne denli değer kazandığını gözler önüne seriyor.

DÜNYA KUPASI ÖNCESİ KARAR
Galatasaray'ın transferi 2026 Dünya Kupası başlamadan kapatmak istediği aktarılıyor. Bu doğrultuda kısa süre içinde resmi temaslara başlanması bekleniyor.
CAN UZUN BU SEZON İSTATİSTİKLERİ
Bu sezon tüm kulvarlarda 28 maça çıkan Can Uzun, 1513 dakikada 10 gol ve 6 asist üretti. Eintracht Frankfurt ile 3 yılı daha bulunan genç yıldızın gidişi kulüp için kolay olmayacak.
Üst üste 5. şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi çeyrek finalini hedefleyen Galatasaray'da Can Uzun transferi sezonun en kritik dosyası olmaya aday.