$

Dolar

49,6300

€

Euro

55,9428

£

Sterlin

66,7042

₣

Frank

60,5613

₺

Gram Altın

6.539,6700

₿

Bitcoin

4.080.121

$

Dolar

49,6300

€

Euro

55,9428

£

Sterlin

66,7042

₣

Frank

60,5613

₺

Gram Altın

6.539,6700

₿

Bitcoin

4.080.121

Gündem

Fon soruşturmasında 5 şüpheli daha yakalandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sermaye piyasalarına yönelik fon soruşturmaları kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

22.10.2026 - 09:49
Zafer Çalışkan
Fon soruşturmasında 5 şüpheli daha yakalandı
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

İstanbul’da sermaye piyasalarındaki işlemlere ilişkin yürütülen fon soruşturmaları kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan 5 kişi daha yakalandı.

BAŞSAVCILIK AÇIKLADI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen fon soruşturmaları kapsamında 5 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı.

Haberi Hazırlayan

Zafer Çalışkan

Zafer Çalışkan

Gündem, ekonomi, politika, spor ve yerel haber gelişmelerini yakından takip eden Zafer Çalışkan, yıllar içinde edindiği editörlük deneyimiyle güncel olayları anlaşılır, tarafsız ve okuyucu odaklı bir bakış açısıyla ele almaktadır. Haberciliğin temel ilkelerine bağlı kalarak doğruluğu ve şeffaflığı ön planda tutan Zafer Çalışkan, karmaşık konuları sade bir dille aktararak geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmayı hedeflemektedir. Birden fazla kaynaktan derlenen veriler ve saha gözlemleriyle desteklenen haber ve analiz içerikleri, okuyuculara konuya dair kapsamlı ve güvenilir bir perspektif sunmaktadır.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın