Süper Lig’de 25 Nisan’da Galatasaray’a deplasmanda 3-0 yenilmesinin ardından Başkan Sadettin Saran, Fenerbahçe’nin 6-7 Haziran’da seçimli olağanüstü genel kurula gideceğini açıklamış, kararı ‘Fenerbahçe’de yeni bir sayfa açılması için’ aldığını duyurmuştu.
MEHMET ALİ AYDINLAR ADAY OLACAK MI?
Sarı-lacivertlilerde başkan adayları da belli olmaya başladı. Başkanlık için ismi geçen eski TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, adaylığı hakkında konuştu. Fenerbahçe başkan adaylığı için adı geçen Mehmet Ali Aydınlar, seçimli olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.
“YAŞANANLAR, SAVUNDUĞUM DEĞERLERLE ÖRTÜŞMÜYOR”
Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlık seçimi için, "İsmim üzerinden yürüyen tartışmaların Fenerbahçe'nin birlik duygusuna katkı sağlamaktan uzaklaştığı bir ortam oluşmuştur. Fenerbahçe'nin yarınlarının, şahsım üzerinden oluşacak tartışmalarla gölgelenmesine izin vermemek adına yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda aday olmayacağım" dedi.
Eski TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 6-7 Haziran'da gerçekleştirilecek Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurul ve adaylığına dair yazılı bir açıklama yayımladı. Aydınlar'ın Fenerbahçe camiası ve kamuoyuna yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Hayatımın en büyük gururlarından biri olan Fenerbahçeliliğimin son günlerde farklı şekillerde tartışılmasını üzüntüyle takip ediyorum. Kulübümüzün içinden geçtiği bu dönemde elimi taşın altına koyarak Fenerbahçemizin geleceğine katkı sunmak ve bu camiaya yakışır bir yönetim anlayışını hayata geçirmek için bu yola girdim. Bugün görüyorum ki; adımın başkan adaylığı ile anıldığı ilk andan itibaren yaşananlar, söylenenler ve ortaya çıkan tartışma ortamı hayatım boyunca savunduğum ilke ve değerlerle örtüşmemektedir.
Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?