Dolar

32,5683

Euro

34,9661

Altın

2.448,27

Bist

9.716,77

Yenmak Enerji Hep Var Olsun Diye Yatırım Yapıyor!

1965’ten bu yana üreten ve değer katan bir firma olarak çalışmalarını sürdüren Yenmak‘ın size güzel bir haberi var. Enerji bizim ve tüm dünyanın en birincil ihtiyaçları listesinde bulunuyor. Enerjinin olmadığı noktada yaşamın tükenme riski ile karşı karşıya kalıyoruz.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-12 10:38:42

Yenmak Enerji Hep Var Olsun Diye Yatırım Yapıyor!

Yaşamın, üretimin ve hızın hiç durmaması adına sektörde kendini ifade etmiş ve hatırı sayılır firmaların bir şey yapması gerektiği kanaatindeydik. Sürdürülebilir enerji kaynaklarının üretimde kullanılması noktasında bizde bir karar verdik.

Bu yüzden üretimlerimizde sürdürülebilir enerji kaynaklarını tercih etmek,  yenilebilir enerji kaynakları ile devam etmek adına adımlarımızı atıyoruz.

Motorunuzdaki Güç Yaşamdaki Güce Dönüşecek!

Otomotiv sektörüne gerçek anlamda cankatacak ve ilerlemenin önündeki engelleri kaldıracak sürdürülebilir enerji kaynakları kullanımı sayesinde,  dünya devi olmak ve tükenmeden yola devam etmek mümkün.

Yenmak kalite politikaları arasında dünya standartlarının birincil derecede öneme sahip olmasını yanı sıra, üretimlerde doğal kaynak kullanımını en aza indirgemek ve geri dönüşümden faydalanmak da bulunmaktadır.

Dünyayı ve yaşamı seven bununla birlikte üretmek için çalışan Yenmak doğanın dostu olmayı bir görev bilmektedir.

Üretirken Bilinçli Tüketirken Bilinçli

Uzun yılları kapsayan Yenmak gelişerek devam ederken,  üretimde gösterdiği hassasiyeti tüketimde de gösterdiğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Konya‘da başlayan üretim bugün 95 ülkeye yapılan ihracat ve onlarca firmaya sağlanan destek olarak başarılı bir yola dönüşmüştür.

Otomotiv sektörünün öncülerinden beklenen öncü tavırlar ile yaşanabilir bir dünyanın var olması hedefleniyor.

Yaşama katılan değer için Yenmak'ı takip etmeye devam edin!

GENEL MERKEZ

K.O.S İhsandedeCd. Büyük Kayacık Mh. 9.Sokak No:5 Selçuklu-Konya / Türkiye

+90.332.239 2424 & +90.332.239 205

https://yenmak.com.tr

Haber Ara