Dolar

32,3645

Euro

34,9629

Altın

2.325,59

Bist

9.127,66

Trendyol Hızlı Market nedir? Trendyol Hızlı Market hangi şehirlerde bulunur?

Günümüzde internet üzerinden market alışverişi yapmak çoğu kişinin tercihi haline geldi. Hastalıktan veya yoğunluktan dolayı market alışverişi yapamayan kişiler internet üzerinden sipariş vererek ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Trendyol şirketine ait olan Trendyol Hızlı Market hizmeti, insanların evden çıkmadan market alışverişi yapmasına olanak sağlıyor. Peki, Trendyol Hızlı Market hangi illerde bulunuyor? Trendyol Hızlı Market hangi günler hizmet veriyor?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-23 13:22:07

Trendyol Hızlı Market nedir? Trendyol Hızlı Market hangi şehirlerde bulunur?

Yoğunluktan dolayı çoğu insan alışveriş yapmaya bile zaman bulamaz.Teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanlar bu sorunu az çok aşmış durumda. İnternet üzerinde bulunan uygulamalarla istediğiniz ürün kargoyla kapınıza kadar teslim edilmekte. Bu sebeple internet üzerinden alışveriş yapmak birçok insanın tercihi haline geldi. Trendyol şirketine ait olan Trendyol Hızlı Market hizmeti insanlara evden market alışveriş yapma kolaylığını sunuyor. İşte merak edilen haberin detayları…

Trendyol Hızlı Market nedir ve hangi günler açık?

Trendyol, merkezi İstanbul'da bulunan Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu, dünyanın sayılı e-ticaret şirketlerinden biridir.Trendyol Hızlı Market ise Trendyol'un müşterilerine market ihtiyaçlarını giderebilmeleri adına sunduğu yeni hizmetinin adıdır. Trendyol üzerinden binlerce market ürününü 30-45 dakika içerisinde ya da belirlediğiniz herhangi bir tarihte adresinize edilmesi isteyebilirsiniz. Trendyol Hızlı Market müşteri hizmetleri çağrı merkezine hafta içi ve hafta sonu 08:30 ile 24:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz.Trendyol Hızlı Market, binlerce çeşit market ürününü 30 dk içinde veya seçeceğiniz saatlerde randevulu olarak adresinize teslim edilmesi için sipariş verebileceğiniz hizmetimizdir. Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine "Hesabım" bölümünde “Siparişlerim“ sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe “24 saatte kargoda” yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir. Bu ürünler “HIZLI TESLİMAT” ürünleridir.

Trendyol Hızlı Market hangi şehirlerde bulunur?

Trendyol Hızlı Market, İstanbul, Ankara Bursa, İzmir'de ve 30 ilde randevulu teslimat ile hizmet vermekte. Bulunduğunuz bölgede hizmet verip vermediğini öğrenmek için Trendyol uygulamasında “Hızlı Market” bölümüne bakabilirsiniz.

Trendyol hızlı market kapıda ödeme var mı?

 Kredi kartı veya Trendyol Cüzdan ile online ödeme yapabilirsiniz.

Trendyol'da hangi kartlar geçerli?

Trendyol'da bütün banka kartları geçerli. Akbank, İş Bankası, Ziraat Bankası, Yapı Kredi Bankası, Halkbank, Albaraka, Garanti Bankası, Finans Bankası vs aklınıza gelen Türkiye'de geçerli olan her banka kartı Trendyol'da geçiyor.

Trendyol kupon kazanma nasıl yapılır?

Trendyol Uygulaması üzerinden beğendiğin ürünü arkadaşlarınla paylaş, paylaştığın ürün arkadaşların tarafından her satın alındığında ürün fiyatının %5'i kadar cüzdan kuponu kazan. Minumum 5 TL Trendyol cüzdan kuponu maksimum 25 TL Trendyol cüzdan kuponu kazanabilirsin.

VİDEO HABER

Alman gazetecinin 'soykırım belgesi' sorusu BM yetkilisini sinirlendirdi

Haber Ara