Dolar

32,2004

Euro

35,0225

Altın

2.503,98

Bist

10.716,43

Tatil Yaklaşıyor, Villada Tatilin Tam Zamanı

Tüm yılın yorgunluğundan kurtulmak ve keyifli zaman geçirmek isteyenler için tatil oldukça büyük bir öneme sahip.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-11-09 14:11:21

Tatil Yaklaşıyor, Villada Tatilin Tam Zamanı

Tatil süreci içerisinde keyifli zaman geçirilebilmesi için tatil planlamasının doğru ve bilinçli yapılması gerekli. Villalar kişilerin tatillerini en iyi şekilde geçirebilmesi için tasarlandı. Villa seçenekleri oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Bu sebeple tatilciler kendi talep ve ihtiyaçları doğrultusunda en uygun villayı kolayca seçebilir.

Villa Tatilinin Avantajları

Tatilde villanın tercih edilmesinde birçok sebep rol oynar. Gerek konforlu olması gerekse kalabalık ortamdan uzak olunması insanları cezbeder. Villaların hijyenik olması tercih edilmesinde etkili olan bir diğer faktördür. Günümüzde devam eden pandemi sebebiyle insanlar özellikle hijyenik ortamlarda tatillerini geçirmek istiyor. Bu durum düşünüldüğünde villaların sunduğu imkanlar oldukça fazla. Tatilcilerin kendilerini ev ortamında gibi rahat hissedebilmesine olanak sağlıyor. Villa seçeneklerinin fazla olması kişilere tercih hakkı sunar. İsterseniz arkadaşlarınızla, isterseniz kalabalık ailenizle isterseniz de eşiniz ile lüks bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

WhatsApp Image 2021-11-09 at 14.06.54

VillaSeçenekleriVillacınız'da!

Villacınız, güvenilir geçmişiyle, kiralık villa kiralamak isteyenlerin tercihleri arasında. A grubu TÜRSAB üyesi olan Tatil Villacınız, 11098 sicil numarasına sahip seyahat acentesidir. Villacınız, villa seçeneklerini kişilerin ihtiyaçlarını düşünülerek oluşturuyor. Öyleki yalnızca oda sayısının farklı olduğu villa seçenekleri dışında farklı özelliklerde mevcut. Villanın bahçesinden havuzuna kadar her türlü detay düşünülmekte.

Daha net anlaşılabilmesi adına villa seçenekleri şu şekildedir;
•Korunaklı Villalar
•Havuzlu Villalar
•Isıtma Havuzlu Villalar
•Kış Aylarına Uygun Villalar
•Denize Sıfır Villalar
•Bahçesi Geniş Olan Villalar
•Termal kaplıca Villaları
•Kalabalık Gruplar İçin Geniş Villalar
•Çiftlere Özel Villalar

Neden Villa Tatili Tercih Edilmeli
Villa tatillerinin tercih edilmesinde aslında birçok neden var. Tatilin en büyük amacı dinlenmek ve keyifli zaman geçirmektir. Kalabalık ve gürültülü ortamlarda insanların dinlenmesine pek de mümkün değildir. Sürekli bir listeye bağımlı olarak hareket etmek ve yemek saatlerini kaçırmamak için tatilciler büyük bir çaba gösterir. Havuzdan hangi saatte çıkarsa akşam yemeğine kadar hazır olacağını düşünmek aslında tatilin kalitesini düşüren bir durumdur. Villa tatilinde ise böyle bir durum söz konusu değildir. Tatilciler kendi özgür iradeleri ile yapmak istedikleri her şeyi kendi istedikleri saate göre belirler. Kalabalık ve gürültüden uzak sakince dinlenmek için ideal bir ortam sunar. Hijyenik ortamı ile günümüzde büyük bir öneme sahiptir. Çiftler özellikle baş başa vakit geçirmenin tadını çıkarabilmek için genel olarak villa tatilini tercih eder.

Resmî Tatiller İçin İdeal Bir Seçenek
Bayram tatillerinde yaşanılan yoğunluk,herkes tarafından bilinir. Bu sebeple özellikle resmî tatillerde villa seçeneklerini değerlendirmek çok daha mantıklı. Tatilciler kolayca istedikleri villayı seçerek rezervasyon oluşturabilir. Yalnızca yaz aylarında değil kış aylarında da sunulan villalar bulunur. Kış aylarında muazzam bir tatil yaşamak isteyenler için bu tatil villaları ayrıcalıklı hizmet sunar. Böylece tatilciler akıllarında herhangi bir soru oluşmadan tatilin tadını çıkartabilir.

Villaların fiyatları seçilen villa türüne göre değişkenlik gösterir. Bu yüzden net bir fiyat aralığı söylemek mümkün değil. Oda sayısının kaç olduğundan konumuna kadar tüm detaylar villa tercihlerinin fiyatlandırmasını etkileyen bir unsurdur. Tatil süreci boyunca yemek kuyruklarında sıra beklemeden arzunuza göre Tatil Villacınız ile villa seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Ayrıcalıklı Villa Tatili Seçenekleri
Korunaklı villa seçenekleri özellikle muhafazakâr aileler tarafından sıkça tercih edilir. Dışarıdan görünmesi imkânsız olan bu villalar sayesinde rahat bir tatil geçirebilirsiniz. Gün içerisindeki planlarınızı kendi keyfinize göre yapabilir ve duvarlar ile çevrili olan villa çevresinde rahatça hareket edebilirsiniz. Bunun dışında oda sayısı yine kişilerin tercihlerine göre belirlenir. Kalabalık gruplar için 10 kişilik oda seçenekleri dahi vardır. Aradığınız bölgedeki villa seçeneklerini inceleyerek kolayca aradığınız villayı bulabilirsiniz. Farklı özellikler barındıran villalar balayı çiftlerinin de öncelikli tercihidir. Düğün stresinin bitmesini baş başa kalarak değerlendirmek isteyen çiftler için ideal bir ortam sağlar. Böylece kalabalık ve gürültüden uzak keyifli bir tatil planı yapılabilir.

Daha fazla bilgiyi www.villaciniz.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Haber Ara