Dolar

32,3691

Euro

34,9843

Altın

2.326,26

Bist

9.079,97

Tarımsal destek ödemeleri ne zaman ödenecek? Mazot, gübre, süt desteği ödemeleri

Tarımsal destek ödemeleri ne zaman ödenecek? Mazot, gübre, süt desteği ödemeleri için üreticiler gün sayıyor. Bekir Pakdemirli ödemelerin ne zaman yatacağına ilişkin detaylar, resmi twitter hesabından paylaşımda bulundu. Üreticilerin ödemelerinin T.C. Kimlik numaralarının son hanesine göre yatırılacağı bildirildi. 2021 çiftçi destek ödemeleri, süt desteği ödemeleri ile mazot gübre desteği ödemeleri nasıl sorgulanır? Detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-25 12:13:12

Tarımsal destek ödemeleri ne zaman ödenecek? Mazot, gübre, süt desteği ödemeleri

Ülkelerin tarımsal üretimde kendine yetebilmesi ve kalkınmanın genel anlamda sağlanabilmesi için kırsal alanın hayati önem taşıdığını belirten Bekir Pakdemirli, bu alana yapılacak her türlü yatırımın kalkınmayı hızlandıracağını söyledi. Bakan Pakdemirli teşvik programıyla ilgili; "Bu kapsamda Genç Çiftçi, Kırsal Kalkınmada Uzman Eller, ORKÖY ve IPARD hibeleri dahil bugüne kadar toplam 480 bin projeye, reel rakamlarla 27 milyar lira hibe desteği ödedik. Bu destekler sayesinde kırsalda reel olarak yaklaşık 50 milyar liralık yatırım yapıldı, 350 bin yeni istihdam oluşturuldu." dedi. Tarımsal destek ödemeleri ne zaman ödenecek?

Son gelişmelere göre buğday, arpa, çavdar, yulaf gibi hububat ürünlerinde desteği 16 liraya yükseltildi. Organik ve organomineral gübre kullanan üreticilerimize desteği dekara 20 liraya yükseltildi.

tarımsal destek ödemeleri süt gübre mazot

Destek ödemesini 26 Mart saat 18.00'den itibaren üreticilerin hesaplarına yatırılacağı bildirildi.

e-Devlet Çiğ Süt Desteği Ödemelerini Kontrol Etmek İçin Tıklayınız...

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara