Dolar

32,5489

Euro

34,9332

Altın

2.425,75

Bist

9.722,09

Student Coin nedir? Student Coin ne kadar? Student Coin nereden nasıl alınır?

Student coin nedir? Dijitalleşen dünyada ödenem şekilleri de kendini yeniliyor. Son zamanlarda Bitcoin ile başlayan kripto para furyasına bir yenisi daha eklendi. Yeni kripto paranın adı Studentcoin. Peki Student Coin nedir? Student Coin, girişimcilere ve öğrencilere odaklanan bir kripto para birimi olarak tanımlanabilir. Yeni kripto paraya yatırım yapmak isteyen binlerce kişi de Student Coin ne kadar ve Student Coin nereden nasıl alınır? sorularını araştırmaya başladı. İşte Student coin'in özellikleri ve fiyatı...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-31 13:10:10

Student Coin nedir? Student Coin ne kadar? Student Coin nereden nasıl alınır?

Kritpto paralara bir yenisi daha eklendi. Kritpo para piyasası her geçen gün büyüyor. Bazı teknoloji devleri de kripto para yatırımlarına başladığını duyurumuştu. Son olarak Tesla Bitcoin ile otomobil satışı yapacağını duyurmuştu. 

Kritpto paralara ilgi artınca yeni paralarında çıkmasına neden oluyor. Son çıkan kritpo para birimi ise Student Coin adında. Bu kripto paraya yatırım yapmayı düşünen insanlar da Student Coin nedir? sorusunu sormaya başladı. Peki Student Coin ne kadar? Student Coin nereden nasıl alınır? İşte Student Coin'e dair bilinmesi gerekenler...

Student Coin nedir? 

Öncelikle Student Coin nedir? sorusuna yanıt verelim. Studentcoin, kripto para sektörüne yönelik girişimlerini arttıran ve geliştiren blockchain tabanlı bir ekosistemdir. Bu para birimi ile kullanıcılarına kolayca kişisel, kurumsal, NFT ve DeFi tokenlerini oluşturma ve yönetme imkanı sunan ilk platformdur.  Student Coin temelde iki hedefe ulaşmak için oluşturuldu ve bunlar bireylerle şirketlerin kendi tokenlerini geliştirip insanları teknoloji ile ilgili güvensizlikler ve bilgi eksikliklerinden kurtaracak şekilde eğitmek. Stanford veya Harvard gibi 500'den fazla önde gelen üniversite bu girişimi destekliyor ve hepsi Student Coin'in potansiyelinin farkında.

Student Coin ne kadar

Student Coin ne kadar sorusu ise en çok soruların soruların başında.  Student Coin şu an mevcut değerinin 0,0161 dolar olduğu görülüyor.

Student Coin nereden nasıl alınır?

Student Coin'in 1 Şubat 2021'de ön satış başlangıcı yapılmıştı. Student Coin kendi internet sitesi üzerinden de alınabilir. Student Coin'in internet sitesi için https://tr.studentcoin.app/ adresine giriş yapmalısınız. 

student_coin_nedir

Student Coin özelliği nedir?

Student Coin, girişimcilere ve öğrencilere odaklandığı için diğer blockchain projelerinden farklıdır. Daha spesifik olmak gerekirse, Student Coin, kullanıcıların kitle fonlaması projeleri başlatmasını mümkün kılıyor. Nasıl çalıştığı aşağıda açıklanıyor:

Bir token oluşturursunuz, Student Coin'de listelersiniz ve yatırımcılar bunu satın alıp STC Exchange'de takas etmekte özgürdür. Girişiminizi başlatmak veya üniversiteye kaydolmak için ihtiyacınız olan parayı alırsınız. Sabit bir gelir kaynağınız olduktan sonra, parayı zaman içinde kademeli olarak geri ödersiniz.

Platformda oluşturulan token'ların değeri, Student Coin'in temel token'ına (STC Token) dayanmaktadır.

STC Token, Student Coin'in temel kripto para birimidir ve hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan kişisel amaca hizmet eden tokenlerin üretilmesini sağlar.

Kullanıcıların bu tokeni kullanarak atabilecekleri sayısız adım var ve bunlar arasında startup tokenleri, DeFi tokenleri, NFT tokenleri ve akla gelebilecek her tür tokeni üretmek yer alıyor. Kullanıcılar bunları alıp satabilir veya direkt olarak kitlesel fonlama için kullanabilir.

Buna ek olarak STC Token satın almak isteyenler 30 Nisan tarihine kadar sürecek ICO‘sundan bunları neredeyse bedavaya alabilmekte.

STC Launchpad ICO'su 1 Şubat 2021 tarihinde duyuruldu ve kısa sürede 89 aşamadan geçerek 13 milyon dolarlık fon topladı. Her bir fonlama aşamasında STC token değeri 0,0002 dolar arttı ve şu an mevcut değerinin 0,0161 dolar olduğu görülüyor.

Hali hazırda Student Coin , 500 den fazla Üniversite ile anlaşma yapmış durumdadır. Bu Üniversitelerden bazıları ,Kozminski Üniversitesi, New York Üniversitesi, Harvard Üniversitesi, Stanford Üniversite, Oxford Üniversitesi, London School of Ekonomi ve Imperial College London ‘dır . Şu anda bilinen çoğu borsalarda yer almamaktadır. Burada amaç yeterli fon sağlayıp , tokeni borsa ile halka arz edebilmektir.

Student Coin projesi kimşin fikri?

Student Coin ekosistemi, “Cryptocurrency Encyclopedia” ve “Advanced Technical Analysis – The Complex Technical Analysis of Assets” eserlerinin yazarı olan Wojciech Podobas tarafından hayata geçirilen bir fikir. Proje 2018 yılında CEO'nun da eğitim gördüğü Kozminski Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu “ALK Student Coin” ile hayata geçti.

Student Coin takvimi

1 Şubat 2021 Launchpad ICO Başlangıcı (Ön satış başlangıcı)

30 Nisan 2021 Launchpad ICO Finansmanı bitişi.

7 Mayıs 2021 Büyük Asya Borsa Listelemesi.( Burada hangi borsada listeleneceği belirtilmemiş)

9 Mayıs 2021'e kadar STC ve ETH'nin Launchpad ICO'dan çekilmesi

14 Mayıs 2021 Büyük Avrupa Borsası listelemesi

21 Mayıs 2021 Büyük Global Borsa listelemesi

28 Mayıs 2021 Büyük Küresel Borsalar Listesi II

Haziran 2021 Student Coin bahis ve kar payı programının piyasaya sürülmesi

Ağustos 2021 STC Borsasının piyasaya sürülmesi

Q3 2021 STC Mobil Uygulama ve Token cüzdanının piyasaya sürülmesi

Haber Ara