Dolar

32,2598

Euro

34,8014

Altın

2.407,21

Bist

10.304,71

SOCAR Türkiye'den 'İnsan ve Çevre odaklı' yaklaşım

SOCAR Türkiye, Türk ekonomisine sağladığı katkıyla dikkati çekerken uluslararası başarılarıyla da bunu sağlamlaştırmaya devam ediyor. Şirketin insan ve çevre odaklı çalışmaları ise dikkatlerden kaçmıyor

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-02 10:05:26

SOCAR  Türkiye'den 'İnsan ve Çevre odaklı' yaklaşım

Türkiye'nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı SOCAR Türkiye, ekonomik katkıları kadar sosyo kültürel uygulamalarıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

Türk ekonomisinin enerjisini en rasyonel kararlarla daha üst seviyelere çıkarmayı amaç edinen şirket, insana öncelik veren bir anlayışla hareket ediyor.

SOCAR Türkiye, riski yüksek işler grubunda emek veren çalışanlarının güvenliğini en üst düzeyde güvence altına alıyor ve üretimde çevre dostu yaklaşımları benimsiyor. Bu doğrultuda İSO'nun kalite ve çevre yönetim sistemleri ile Petkim bünyesinde 2009 yılında kurularak belgelendirilen Entegre Yönetim Sistemi içerisinde çalışmalarını yürütülüyor

ÇEVRE VE İNSAN SAĞLIĞINA DUYARLILIK

SOCAR Türkiye, ülke tarihinin en büyük yatırımlarına imza atarken çevresel etkileri gözeten uygulamaları da benimsiyor. İş süreçlerinde temiz ve yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanmaya özen gösteriyor. Üstün bir teknoloji ile çevre ve insan sağlığını merkezine alan çalışmalara imza atıyor.

 STEVİE AWARDS ÖDÜLÜYLE PERÇİNLENDİ

SOCAR Türkiye'nin Yeni Jenerasyon Gelişim Programı da bunlardan biri ve geçtiğimiz günlerde Stevie Awards'tan 2 Ödül Birden alarak önemli bir başarı yakalandı
SOCAR Türkiye'nin çalışanlarının çocuklarına kariyer yolculuklarında katkı sağlamak hedefiyle başlattığı ‘Yeni Jenerasyon Gelişim Programı', Stevie International Business Awards'tan 2 ayrı ödül kazandı. Türkiye'de bir ilk olan program ‘Eğitim' kategorisinde altın, ‘Çalışan Bağlılığı' kategorisinde ise gümüş ödülün sahibi oldu.

1 ARALIK'TA TESLİM EDİLECEK

SOCAR Türkiye'nin çalışanlarının çocuklarını geleceğe hazırlamak hedefiyle başlattığı Yeni Jenerasyon Gelişim Programı, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında yer alan Stevie International Business Awards jürisi tarafından ‘Eğitim' kategorisindeki altın, ‘Çalışan Bağlılığı' kategorisinde gümüş ödüle layık gördü. Ödüller, 1 Aralık'ta yapılacak tören ile sahiplerine teslim edilecek.

SOCAR Türkiye İnsan Kaynakları Başkanı Sibel Uğur ise konuya ilişkin değerlendirmesinde şunlara dikkati çekmişti:

, “Gelecek nesillere katkı sağlama hedefiyle başlattığımız projemizin Stevie Awards gibi uluslararası bir organizasyon tarafından 2 ödüle layık görülmesinden büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu ödüllerin eğitim ve çalışan bağlılığı gibi bizim en çok değer verdiğimiz kategorilerden gelmesi bizim için çok önemli. Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan projemizde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve gençlerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Haber Ara