Dolar

32,2013

Euro

35,0122

Altın

2.450,34

Bist

10.921,91

Ramazan sofralarını hazırlamak için SuperFresh size yeter!

Geniş ürün yelpazesine sahip olan SuperFresh, iftar ve sahur sofralarından eksik olmayacak mini pideleri, ev yapımı tadında börekleri, mantıları, farklı yöre lezzetlerini sunan köfteleri, taze saklanan sebzeleri ve daha birçok lezzeti ile bu Ramazan’da da sofraları donatıyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-05 22:02:24

Ramazan sofralarını hazırlamak için SuperFresh size yeter!

Ramazan'da iftar ve sahur sofralarının hazırlanmasında SuperFresh, taze saklanan sebzeleri, farklı yöre lezzetlerini sunan köfteleri, ev yapımı tadında börekleri, mantıları, pideleri ve daha birçok lezzetiyle hanımların en büyük yardımcısı.

En geniş ürün yelpazesine sahip, lider ve öncü marka SuperFresh, uzun Ramazan günlerinde hanımlara hızlı, pratik ve ekonomik yemek hazırlama çözümleri sunuyor. SuperFresh'in, taze saklanan sebzeleri tohumdan tabağa kadar özenle yetiştiriliyor, ayıklanıp temizleniyor, tarladan toplandığı anın tazeliğiyle içindeki vitamini, besin değeri ve mineralleri korunuyor. Hamarat ev hanımları, SuperFresh'in pişirilmeye hazır sebzeleri, en sevilen yöre lezzetlerinden oluşan çeşit çeşit köfteleri, pideleri, börekleri ve meyveleriyle sevdiklerine en zengin iftar ve sahur sofralarını kolayca hazırlıyorlar.

SuperFresh'in %100 dana kıyması ve patatesli iç harcıyla hazırlanan geleneksel mini pidesinin yanı sıra peynirli pide sevenler için hazırlanan karışık peynirli mini pidesi de Ramazan'da iftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi! SuperFresh künefe ve SuperFresh meyveleri ile hazırlanan hafif yaz tatlıları ise Ramazan'da, iftar sonrası ziyaretlerin en lezzetli ikramını oluşturuyor.

Ramazan'da iftar ve sahur sofralarına yakışır lezzetler yine SuperFresh'ten!

Haber Ara