Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

PTT personel alımı ne zaman? PTT personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor? PTT personel alımı başvurusu

PTT personel alımı ne zaman? Personel alımı için aylardır PTT resmi hesapları takip ediliyor. Hem PTT şubelerindeki personel eksikliğinden yakınan vatandaş, hem de meslek edinmek isteyenler alım tarihlerinin açıklanmasını bekliyor. PTT personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor? PTT personel alımı başvurusu ve şartları...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-06-19 13:18:41

PTT personel alımı ne zaman? PTT personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor? PTT personel alımı başvurusu

Personel alımı için aylardır PTT resmi hesapları takip ediliyor. Hem PTT şubelerindeki personel eksikliğinden yakınan vatandaş, hem de meslek edinmek isteyenler alım tarihlerinin açıklanmasını bekliyor. PTT personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor? PTT personel alımı başvurusu ve şartları...

PTT personel alımı ne zaman?

PTT personel alımına ilişkin kurumdan veya hükümet kanadından açıklama gelmedi. Konuyla ilgilli herhangi bir ileleme söz konusu değil. PTT personel alımına ilişkin yapılacak olan açıklamaları haber sitemizden takip edebilirisniz.

PTT personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor?

PTT internet sitesi üzerinden, alımların yapılacağına ilişkin açıklama geldiğinde, başvuru tarihi de netleşecektir. Henüz bir açıklama yapılmadı.

PTT personel alımı başvurusu

Gerekli şartları sağlayan kişiler, kurumların uygulayacağı sınav veya mülakatlara katılım sağlayarak, başarı elde ederek seçiliyorlar.

PTT iş başvurusunda bulunmak isteyenlerin takip etmesi gereken ilk adım PTT resmi web sitesinden başvuru alanlarını tercih etmektir.

Haber Ara