Dolar

32,5069

Euro

34,7926

Altın

2.418,81

Bist

9.679,44

Parsel sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

Parsel sorgulama işlemi nasıl yapılır? E-Devlet üzerinden parsel sorgulaması nasıl yapılır? Kendilerine ait ya da adlarına ait parsel, ada bilgisine ulaşmak isteyenler arama motorunda araştırma yapmakta. Sizler için bu konu hakkında detaylı araştırma yaptık. İşte merak edilen tüm detayların cevabı haberimizde...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-09-11 18:58:27

Parsel sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

Parsel Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

Parsel ve pafta sorgulaması işlemini e-Devlet uygulaması veya Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) web sitesi tkgm.gov.tr üzerinden işlem yapılabilmekte.

E-Devlet Üzerinden Parsel Sorgulama

E-devlet üzerinden parsel sorgulama yapmak için öncelikle en yakın ptt şubelerinden e-devlet şifresi edinin. Daha sonra internet üzerinden tc kimlik no ve e-devlet şifresi ile uygulama giriş yapınız. Bu adrese tıklayarak https://www.turkiye.gov.tr/tapu-bilgileri-sorgulama yapabilirsiniz. Ayrıca e-devlet hizmetinin arama bölümüne "Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü" yazın. Buradan gerekli bilgileri girerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ada Parsel Sorgulama Nasıl Yapılır?

Ada parsel sorgulama işlemi için https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/ adresinden il, ilçe, mahalle, ada ve parsel bilgilerini girerek tapu parsel detaylarına ulaşabilirsiniz.

Haber Ara