Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Otomatik Kapı Kullanımı

Otomatik kapı teknolojinin gelişmesiyle birlikte kullanımı oldukça artan endüstriyel türler arasındadır. Bina girişleri, iş yerleri gibi alanlarda sıkça tercih ediliyor ve kullanım oranı artıyor. Görünüm olarak ya da kullanım açısından oldukça olumlu yönleri bulunuyor. Efektif bir çalışma performansı sayesinde işletmeleriniz için kullanımı kolay ve işlevseldir. Estetik dış cephe yada iç tasarım ile uyumlu olması ise bütün bir ahengin ortaya çıkmasında paya sahiptir.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-12 21:04:52

Otomatik Kapı Kullanımı

Şık ve estetik görüntüsü ile bulunduğu ortama farklı bir tarz katıyor. Modern çizgisi ile gelen müşterilerinize çok hoş bir merhaba deme şansınız bulunmaktadır. Bu otomatik kapılar kullanım ve gereksinimleri karşılaması hususunda pek çok farklı özelliğe sahiptir. Kullanılan ortamda, işleyişin düzenli ilerlemesi için pek çok kolaylık sağlayan bir türüdür. Kumanda ile kullanımın rahatlıkla sağlanmasına ek olarak sensör ve fotosel gibi nitelikler sistemlerin çalışmasına katkı sağlamaktadır.

Otomatik Kapı Özellikleri ve Nitelikleri

Otomatik kapı seksiyonel, fotoselli, kepenk ve endüstriyel gibi pek çok farklı çeşitte olabilir. Fakat genel olarak benzer özelliklere sahiptir. Otomatik kapılar bir saniyeden kısa bir sürede açılır ve kapanır. Bu süreleri ayarlayarak, zamanını uzatmak da mümkündür. Ayrıca fotoselli olmaları özelliği ile tamamen güvenli şekilde kullanılır. Fotoselli sistemler çalışma sırasında kişi ve nesnelerin sıkışmasının önüne geçmektedirler.

Fotosel sayesinde otomatik kapı arasına eşya sıkışması da önlenmiş olunur. Elektrik kesintisi durumlarında ise itme gücü ile açılır. Herhangi bir kalıcı sorun oluşmaz. Ayrıca deforme olma gibi bir durum yaşanmadığı için fotoselli kapıları uzun vade kullanmak mümkündür. Her açıdan güvenlik önlemleri alınabilen otomatik kapılarda, pek çok sistematik özelik bulunur.

Bu otomatik kapılara, en iyi ve kaliteli şekilde sahip olmak için kaledoors markasından alım yapmak mümkündür. Bu marka uzun süredir bu alanda hizmet verdiği için oldukça profesyonel bir üretim sağlıyor. Kale Doors mühendisleri gelişen teknolojiyi en güncel olarak sistemlerine dahil etme noktasında yoğun emek sarf etmektedirler. Güvenilir markalar ile alışveriş paranızın boşa gitmemesi için önem arz eder ve uzun ömürlü ürünlere kavuşursunuz.

Otomatik Kapılar veSağladığı Olumlu Yönler?

Otomatik kapılar pek çok olumlu yön içeriyor ve hemen her alanda sıklıkla tercihlerin ilk sıralarında yer almaktadırlar. Uzun vade kullanımı mümkün olduğu için daha ekonomiktir ve kaliteli olanları çok az arıza vermektedirler. Ayrıca kapı kolu bulunmadığı için diğer türlere göre daha hijyenik bir kullanımı vardır. Günümüz dünyasında önemi anlaşılan hijyen faktörleri ile birlikte popülaritesi de artmaktadır. Temizliği de oldukça kolaydır ve su izi yapmayacak malzemeler ile kaplanabilirler. Sade cam şeklinde kullanıldığı zaman ortamın ferahlığı daha da artar ve enerji tasarrufuna katkı sağlarlar.

Estetik görünümü sayesinde bulunduğu ortama ayrıca bir şıklık katar ki çalışanların çalışma performansına olumlu etkileri vardır. Her dekorasyona uygun tasarımları bulunur ve otomatik kapı fiyatları bu kapsamda değişkenlik gösterebilir. Estetik ve şık tasarıma sahip iç alanlar hem sizlere hem de gelen müşterilerinize ferah ve hoş bir alan yaratır. Arzu ettiğiniz ve ihtiyaçlarınızı bütünüyle karşılayabilecek farklı modelleri de bulunmaktadır.

Otomatik Kapılar Güvenli midir?

Sistematik özelliği sayesinde her türlü güvenlik önlemi bulunur. Acil durumlar için otomatik kapı sistemleri kullanım kolaylığı ve hızı açısından oldukça idealdir. Ayrıca otomatik kapılar kendiliğinden açılır. Fakat gerekli görüldüğü durumlarda, kilit ekranı ile de otomatik kapı kullanımı mümkündür. Ayarlanabilir çalışma performansına sahip olmaları esnek bir düzen ile işleyişe katkı sağlarlar.

Bu çok özellikli otomatik kapılara sahip olmak için http://kaledoors.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede pek çok özelliğe sahip, oldukça kaliteli düzeyde otomatik kapılar bulunuyor.

Haber Ara