Dolar

32,5209

Euro

34,7444

Altın

2.491,37

Bist

9.524,59

Nerede Olursanız Olun Berrak Moebel İle Daima Evde Hissedin

Uzun yıllardan beri edindiği deneyim ile Berrak Moebel, Almanya’daki öncü Türk mobilya ve koltukfirmaları arasında yer almaktadır. Gurbetçileri nerede olursa olsun evinde hissettirmeyi amaç edinerek çıktığı bu yolda kaliteden ve şıklık asla ödün vermemiştir.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-05-18 12:42:36

Nerede Olursanız Olun Berrak Moebel İle Daima Evde Hissedin

İnsanın doğduğu ve büyüdüğü topraklardan uzakta olması çoğu zaman hüzün verir. Böyle anlarda her gurbetçinin yoldaşı kendisi gibi vatanından uzakta olan bir başkasıdır. İşte bu noktada Berrak Moebel, Almanya'da bulunan mağazası ve Amerika'daki deposu ile Türkiye'den uzakta yaşayan kişilerin ev hasretini bir nebze de olsa azaltıyor.

1994 yılından bu yana içinde bulunduğu sektörde kendisini daima geliştirme odaklı çalışan ve yeniliklere açık olan Berrak Moebel, günümüzde Türkiye ile birlikte hem Almanya'da hem de Amerika'da faaliyetlerine devam ediyor.

Öncü Mobilya ve Koltuk Firması

Giyinme odası, döşemeli mobilya, yemek odası, yatak odası gibi pek çok kategoride müşterilerine en uygun ve konforlu ürünleri sunar. Geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye ve her tarza hitap eder. Mobilya ve koltuk takımları denildiğinde akla ilk gelen markalar arasında yer alan Berrak Moebel, Almanya'da yaşayan Türkler için sıcak ev atmosferini kilometrelerce öteye taşımıştır.

Konfor Şıklık ve Sıcak Aile Atmosferi Aynı Adreste

Her tasarımıbüyük bir incelikle ve kalite ile dizaynedenBerrak Moebel, müşterilerine sadece sıradan mobilya takımları sunmuyor. Aynı zamanda evinizde sıcak aile atmosferini yakalayabileceğiniz modern bir görünüm fırsatını da sizler için mümkün hale getiriyor. Ülkesinden, vatanından ve doğduğu topraklardan uzakta yaşayanların vatan özlemini en aza indirmeyi amaçlayan marka, çıktığı bu yolda gurbette dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha ortaya koyuyor.

Modern Yaşamın Yeniliklerini Yakından Takip Edin

Günümüzde modern yaşam tarzı kısa sürede değişime uğruyor. Bu yüzden Berrak Moebel, müşterilerine son moda, konforlu ve şık ürünler sunabilmek için tüm yenilikleri yakından takip ediyor. Tasarımlarına, şık çizgilere sahip köşe takımları ve yatak odası takımlarına bu çerçevede lüks bir ışıltı katmaktadır.

Döşemeli mobilya, TV mobilyaları, tamamlayıcı mobilyalar… Aradığınız tüm ürünler aynı kalite ve konfor standartları ile sizi tek bir adreste bekliyor. Tüm bu estetik ürünlere uygun fiyatlarla kavuşmak ve evinizden ne kadar uzakta olursanız olun dost sohbetini içinizde hissetmek için siz de Berrak Moebel'e gelin. Vakit kaybetmeden bu harika ürünleri web adresi üzerinden kolaylıkla inceleyebilirsiniz.

urun-brr0367-ares-kose-takimi-06

Ürünlerinde kalite standartlarını her geçen gün arttıran ve müşterilerine daima özverili bir hizmet anlayışı ile hitap eden marka, Almanya Köln'de bulunan mağazası ile yurttaşlarının daima yanında olduğunu hatırlatıyor.

Kendinize Hak Ettiğiniz Değeri Verin

Ne az ne fazla siz en iyisini hak ediyorsunuz! İşte bu ilke ile yola çıkan Berrak Moebel günümüzde kalite standartları en yüksek mobilya ve koltuk firmaları arasında yerini almıştır. Çalışmalarında müşteri memnuniyetini ön plana çıkartırken aynı zamanda bu prensibinin meyvelerini Dünyanın her yerindeki müşterilerinden gördüğü ilgi ile almaktadır.

Müşterilerinin daima en iyisini hak ettiğine inanan ve tüm ürünlerini bu ilke üzerinde en kaliteli şekilde tasarlayan Berrak Moebel, evinizin her yerinde ışıltıyı yakalamanızı sağlıyor. Birbirinden estetik ve göz alıcı mobilya modelleri arasından siz de kendiniz için en uygun ürünü anında bulabilirsiniz.

Her kesime ve her tarza hitap etmeyi bilen marka, bu yolda müşterilerinin konforu, en mükemmel şekilde yaşamasına olanak sağlıyor.

Evlerde Döşemeli Mobilya Şıklığı

Döşemeli mobilya modelleriarasında başınızın dönmesine hazır mısınız? Konfor, estetik, ışıltı, şıklık… Hepsi aynı adreste bir arada! Doğru adrese geldiniz, mobilya modelleri arasında en harika çizgilere ve tasarımlara ulaşmak için tek yapmanız gereken Berrak Moebel'in web adresini ziyaret etmek. Bu sayede arzu ettiğiniz ve hayalini kurduğunuz ev dekorasyonuna kolayca ve uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Alımlı renkleri, keskin desenleri ve bakmaya doyamadığınız estetik duruşları ile tüm bu harika ürünlere siz de sahip olabilirsiniz. Çünkü siz en iyisini hak ediyorsunuz ve en iyisi için en doğru adres Berrak Moebel her daim sizin yanınızda!

Tamamlayıcı Mobilyalar Şık Dekorasyonun Anahtarı

Herkes evde ana eşyaların önemini bilir. Ama mobilya takımları kadar değer görmesi gereken ve aslında evin tüm atmosferi üzerinde baştan sona etki yaratan eşyalar, tamamlayıcı mobilyalardır.

Tamamlayıcı mobilyalar; sehpa, şifonyer, puf gibi küçük ama etkili parçalardan oluşmaktadır. Evin estetik bir doku kazanmasını ve daha işlevsel bir hal almasını sağlar. Bu estetik parçaların ev dekorasyonunda ne kadar önemli olduğunu bilen Berrak Moebel, her tasarımında yenilikçi bakış açısıyla harika ürünler ortaya çıkartmaktadır.

Üstelik tüm bu güzel tasarımlar, evinizde ışıl ışıl parlarken siz onlara en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Kendinize Ait Bir Dünya İçin Berrak Moebel

Eşyalar, insanların tercihlerini ve zevklerini ilk elden gösteren en önemli unsurlardır. Bu noktada her ev, o evde yaşayan insanlara ait bambaşka bir dünyadır. Uzun yıllardan beri mobilya ve koltuksektöründe hizmet veren Berrak Moebel, bu kendine ait dünyaların farkında olarak işini hassasiyetle yürütmektedir.

Müşterilerini yatak odasından yemek odasına; salondan giyinme odası dolaplarıve bahçe mobilyalarına kadar düşünen marka, adı gibi ‘berrak' ve estetik tasarımlara imza atmaktadır. İç ferahlatan ama bir o kadar da sahibinin karakterini yansıtma özelliğine sahip bu göz alıcı ürünlere ulaşmak hem çok kolay hem de çok uyguna!

Her gün uyandığınız, vaktinizin çoğunu geçirdiğiniz, en güzel anlarınıza şahitlik eden bu harika mobilyamodelleri ile siz de yurdunuzdan uzakta bile olsa ev hasretini çekmeye son verebilirsiniz. Konfor, şıklık, estetik dokunuş ve uygun fiyatlarla Berrak Moebel tüm güzel anlarınızda en büyük destekçiniz olmaya devam ediyor.

Haber Ara