Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Kuveyt Türk Trendyol alışveriş finansmanı

Kuveyt Türk kullanıcılarına çok ve bir fırsat sunuyor. Kullanıcıları, Trendyol alışverişlerinde 50.000 TL'ye kadar 36 aya varan taksit fırsatından yararlanabiliyor. İnternet üzerinde bu finansman desteği 'Kuveyt Türk trendyol alışveriş kredisi' başlığıyla araştırılıyor. İşte merak edilen Kuveyt Türk'ün trendyol alışveriş finansmanı detayları...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-13 13:20:23

Kuveyt Türk Trendyol alışveriş finansmanı

Kuveyt Türk ve Trendyol'un ortak çalışması olan Trendyol alışveriş finansmanı, birçok kullanıcı için kolaylık sağlıyor.

Trendyol alışverişlerinde büyük fırsat

Alışveriş finansmanı aracılığıyla Trendyol'da oluşturduğunuz sepetiniz, şubeye gitmeye gerek kalmadan Kuveyt Türk alışveriş finansmanı ile ödenebiliyor. Pek çok kategoride alışveriş yapma imkanı sunan bu finansman, Trendyol alışverişlerinde uygun kar oranları ile 36 aya varan taksit imkanı sağlıyor.

Alışveriş finansmanı fırsatını kullanarak kredi kartı limitiniz ve nakit paranızdan harcamadan alışveriş keyfini sürdürebilirsiniz.

Kuveyt Türk - Trendyol alışveriş finansmanı detayları

1. Yapacağınız alışverişlerde taksitli ve avantajlı ödeme imkanı sunar.

2. Alışveriş sonrasında ödeme seçeneğini Trendyol alışveriş uygulaması üzerinden sepet içerisinde anında kullanabilirsiniz.

3. 50.000 TL'ye kadar olan alışverişlerinizde 36 aya varan taksit fırsatından yararlanabilir, alışverişinizi hızlıca tamamlayabilirsiniz.

Kuveyt Türk Trendyol alışveriş finansmanı başvurusu nasıl yapılır?

Kuveyt Türk'ün alışveriş finansmanı internet üzerinde 'Trendyol Kuveyt Türk alışveriş kredisi' başlığıyla araştırılıyor. İşte Kuveyt Türk'ün sağladığı ayrıcalıklarla Trendyol alışveriş finansmanı detayları...

- Trendyol uygulaması üzerinden sepetinizi oluşturup, ödeme seçeneklerinde 'Alışveriş kredisi - Kuveyt Türk'ü seçip, bilgileri doldurduktan sonra bu finansmana başvurabilirsiniz.

- Finansman başvurusu onaylanan kişiler Kuveyt Türk mobil üzerinden sözleşmelerini onaylayıp işlemlerini tamamlayabilirler.

- Kuveyt Türk müşterisi olmayan kişiler Kuveyt Türk mobil üzerinden görüntülü görüşme ile kolayca iyi olabilir ve Trendyol mobil uygulamasından alışveriş finansmanı için başvuruda bulunabilirler.

Haber Ara