Dolar

32,5864

Euro

34,8474

Altın

2.417,55

Bist

9.645,02

Kurumsal Nakliyat Hizmeti

Nakliyat sektörü günümüzde hem çok önemsenen hem de çok fazla gelişen bir sektör haline geldi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-07 12:46:28

Kurumsal Nakliyat Hizmeti

Eşya taşımacılığı konusunda kendisini sürekli geliştiren firmaların sayısının artması nakliye sektöründe de rekabeti arttırmaktadır. Bu nedenle müşterilerin beklentileri de arttığı için alanında uzman firmalar ile çalışmak istemektedirler. Firma bu anlamda müşterilerine kurumsal hizmetler sunduğu için müşteriler de İstanbulevden eve nakliyat hizmetlerinde firma ile çalışmayı tercih ediyorlar.

Profesyonel Hizmet

Firma nakliyat sektöründe kurumsal anlamda bir hizmet verdiği için sunmuş olduğu tüm hizmetlerde de profesyonel olarak müşterilerine birçok imkan sunuyor. Hem gelişmiş teknoloji ile çalışıyor hem de taşıma sektöründe müşterilerine kaliteli bir hizmet sunuyor. Bu sayede müşteriler de profesyonel bir hizmet aldıkları için hem de alanında uzman bir ekip ile çalıştıkları için memnuniyet duymaktadırlar. Taşıma konusunda tecrübeli kişiler ile çalışıldığı zaman hem müşteriler daha rahat hareket etmekte hem de firmalar bir sorun yaşamadan taşıma sürecini atlatmaktadırlar.

Nakliyat Öncesi Hizmet

Firma nakliyat öncesinde size birçok konuda yardımcı olmaktadır. Eşyaların nasıl taşınacağı, kaç kişi ile taşınacağı, taşıma işlemini yapan aracın nasıl olacağı hakkında size ön bilgi vermektedir. Bu sayede müşteri olarak eşya taşınırken sizin de içiniz rahat olmaktadır. Firma çeşitli ek paketler sunuyor. Eğer bu ek paketlerden yararlanmadıysanız evinizdeki ufak eşyaları uygun bir şekilde kolileyip sarmanız gerekmektedir.

Kırılacak eşyaları da ona göre uygun bir şekilde kutulara yerleştirmelisiniz. Bunun haricinde büyük eşyaları zaten firma sarma işlemlerini ve kolileme işlemlerini kendisi yapıyor. Kırılacak eşyaların özenli bir şekilde kolilenmesini talep ediyorsanız firmanın sunmuş olduğu ek paketlerden yararlanabilirsiniz.

Bu sayede eşyalarınıza herhangi bir zarar gelmeden taşınmış olur. Kolileleme işlemleri özel kutular sayesinde yapılmaktadır. Eşyaların boyutuna göre seçilmiş kutular ile eşyalarınız bir hasar almadan taşınmış olur.

Firma Hizmetleri Nelerdir?

Firma hem ofis taşımacılığı hem de parça  ev taşıma konusunda hizmet veriyor. Aynı zamanda parça eşya taşımacılığı konusunda da müşterilerine destek veren firma bu anlamda da müşterilerinden tam not alıyor. Örneğin evinizde ya da ofisinizde az eşyanız var ise bu eşyaların başka bir mekana taşınmasını istiyorsanız bu durumda firmanın parça taşımacılığı hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Az eşya ile daha fazla maliyet ödememiş olursunuz. Genellikle evden eve taşımacılık biraz daha maliyetli olabilmektedir. Ancak firma parça eşya taşımacılığı hizmeti sayesinde bu maliyeti biraz daha düşürmeyi başarmıştır. Firma internet sitesi ana sayfasında fiyat al seçeneği bulunuyor. Buraya tıkladığınızda nakliye fiyatını alabilirsiniz.

Bilgileri sistem talep etmekte ve doğru bir şekilde girdikten sonra size taşıma konusunda bir fiyat çıkarmaktadır. Böylece siz herhangi bir sürpriz ile karşılaşmadan nakliye sürecinin maliyetini önceden bilmiş oluyorsunuz. Fiyatlama oluşturduktan sonra size uygun gün ve saatte randevu oluşturma imkanınız bulunuyor. Bu sayede size uygun olan en uygun hangisi ise o gün taşıma hizmetiniz yapılmış oluyor.

Ödemeler Nasıl Yapılıyor?

Firma nakliye hizmeti sunarken müşterilerine kolaylık da sağlamaktadır. Kredi kartı ile ya da nakit ödeme olarak ödeme yapma imkanınız bulunuyor. Firmanın internet sitesinde taşımacılık için randevu aldığınızda son ekranda kredi kartı ile ödeme seçeneği bulunuyor ve ödemenizi buradan yapabiliyorsunuz. Ancak kredi kartı kullanmıyorsanız bu durumda taşıma günü taşıma ekiplerine elden de ödeme yapabilmeniz mümkün oluyor. Genellikle müşteriler hizmeti görmeden ödeme yapmak konusunda biraz tereddütlü olabiliyorlar. Bu nedenle firma taşıma günü ödeme imkanı sunarak müşterilerin daha rahat bir hizmet almasını ağlıyor.

Haber Ara