Dolar

32,2598

Euro

34,8014

Altın

2.407,21

Bist

10.304,71

Kalfalık ücretleri arttı mı? Kalfalık maaşları ne kadar oldu?

Ekonomi Paketi Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan kalfaları ilgilendiren kararları açıkladı. Erdoğan kalfalık ücretlerinin artırılacağını açıkladı. Peki kalfalık ücretleri ne kadar oldu? Kalfa maaşları ne kadar oldu? Erdoğan açıklamasında şunları söyledi 'Mesleki eğitim merkezlerini cazip kılmak için çocuklarımızın kalfalık ücretlerini yükseltiyoruz.'

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-12 16:04:22

Kalfalık ücretleri arttı mı? Kalfalık maaşları ne kadar oldu?

Ekonomi Paketi Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan kalfaları ilgilendiren kararları açıkladı. Erdoğan kalfalık ücretlerinin artırılacağını açıkladı. Peki kalfalık ücretleri ne kadar oldu? Kalfa maaşları ne kadar oldu? Erdoğan açıklamasında şunları söyledi "Mesleki eğitim merkezlerini cazip kılmak için çocuklarımızın kalfalık ücretlerini yükseltiyoruz."

Cumhrubaşkanı Erdoğan Ekonomi Reform Paketi topltantısında Türkiye'nin her kesimini ilgilendiren yenilikleri bir bir açıkladı.Reform paketi ile kalfaların da ücretlerinin yükseleceği açıklandı.

Kalfalık ücretleri arttı mı? 

Erdoğan yaptığı açıklamada "Mesleki eğitim merkezlerini cazip kılmak için çocuklarımızın kalfalık ücretlerini yükseltiyoruz." ded. Peki kalfalık maaşları ne kadar olacak? Kalfa maaşları arttı mı?

Kalfalık maaşları ne kadar oldu?

Kalfalık maaşının ne kadar olduğuna dair henüz bilgilendirme yapılmadı. Yakın zamanda ücret güncellemesi yapılacaktır. 

Haber Ara