Dolar

32,5984

Euro

34,6895

Altın

2.522,24

Bist

9.524,59

İstanbul'daki yeni yaşam alanınız: Bof Hotels

İstanbul ziyaretiniz her ne amaçla olursa olsun, sizi bu şehirde bekleyen bir eviniz olduğunu asla unutmayın. Hangi şehirde yaşadığınız fark etmeksizin yaşamınızın herhangi bir döneminde İstanbul ilinde kısa ya da uzun vadeli olarak konaklama ihtiyacınız meydana gelebilir.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-03-14 14:53:06

İstanbul'daki yeni yaşam alanınız: Bof Hotels

İstanbul hem ülkemizde hem de bölgede önemli bir kültür başkenti olduğu için ve iş dünyasının nabzını tuttuğu için bu şehre yolunuzun düşmeme gibi bir ihtimali oldukça düşüktür. Hali hazırda İstanbul'a sıkça gelip gidiyorsanız farklı oteller denemekten yorulmuş olabilirsiniz. İstanbul ziyaretleriniz için kısa ve uzun vadeli olarak kullanabileceğiniz evinizin sıcaklığına son derece yakın olan Bof Hotels Ataşehir, birbirinden farklı oda ve hizmet seçeneğe ile tam olarak aradığınız konaklama deneyimini sizlere sunmaktadır. Farklı Seçeneklerdeki odaları ile beraber İstanbul'un eşsiz manzarasını konaklama keyfinize dahil eden tesis, ihtiyacınız olması halinde her türlü etkinlik ve organizasyonlarda da benzersiz bir faaliyet yürütebilmektedir. İş yemekleri, toplantılar, düğün ya da nişan gibi özel etkinlikler ya da yalnızca size özel Premium özellikli bir akşam yemeği için tercih edilebilecek en doğru adres Bof Hotels Ataşehir'dir.

Eğer sizlerin de İstanbul'daki faaliyet ve işleriniz sürekli olarak gidip gelmenizi gerektiriyor, uzun vadeli olarak şehirde kalmanıza neden oluyor ya da her geldiğinizde aynı konforu yaşamak istiyorsanız konaklama tercihinizde mutlaka Ataşehir'de bulunan Bof Hotels deneyimini listenizin ilk sırasına eklemelisiniz.

Haber Ara