Dolar

43,6024

Euro

51,5860

Altın

6.943,53

Bist

13.521,96

İsrail istedi, Binance uyguladı!

Kripto para borsası Binance, Filistin'de yasa dışı faaliyetlerle bağlantılı sadece 220 hesabın dondurulduğunu açıkladı. Açıklamadaki 'yasa dışı faaliyet' ifadesine açıklık getirilmezken Binance'ın ile Filistin'e baskı amaçlı işbirliği olarak yorumlandı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2024-08-29 23:31:56

İsrail istedi, Binance uyguladı!

Binance, sosyal medya platformu X'ten, "İsrail'in talebi üzerine Filistinlilerin yatırımlarının dondurulduğu" iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Binance'de 2023 yılında 1500'den fazla kullanıcı hesabı incelemeye alınmıştır. Binance bu hesaplar üzerinde kapsamlı durum tespiti ve doğrulama yapmıştır. Detaylı durum tespitinin ardından, tüm finans kuruluşlarının uyması gereken uluslararası standartlar doğrultusunda, Filistin'de yasa dışı faaliyetlerle bağlantılı sadece 220 hesap dondurulmuştur. Bu sayı, oradaki toplam kayıtlı kullanıcıların yüzde 0,1'inden daha azını temsil etmektedir. Şeffaflık kapsamında kamuoyuyla paylaşırız."

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Epstein'in suç ortağı pedofili Maxwell'in hücre görüntüleri paylaşıldı

Haber Ara