Dolar

32,5255

Euro

34,8647

Altın

2.441,35

Bist

9.915,62

İSPARK otopark ücretleri ne kadar oldu? İSPARK aylık abonelik var mı?

İSPARK, otopark işletmeciliği yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı bir şirkettir. İstanbul’da ikamet eden kişilerin yakında takip edildiği İSPARK ücretleri, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, İSPARK otopark ücretleri ne kadar oldu? İSPARK aylık abonelik yapılıyor mu?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-23 16:07:04

İSPARK otopark ücretleri ne kadar oldu?  İSPARK aylık abonelik var mı?

İSPARK sürelerine göre otopark ücretleri ne kadar oldu? İSPARK aylık ne kadar? İspark otopark ücreti ödenmez ne olur? İSPARK ücretsiz kimler kullanabilir? Sorularının cevabı vatandaşlar tarafından aranmakta. İşte merak edilen haberin detayı…

İSPARK otopark ücretleri ne kadar oldu 2022?

İSPARK otoparklarının park ücretleri lokasyona göre değişiyor. Yapılan zamla birlikte 0-1 saat arası park 12.5 liradan 17 TL'ye, 24 saat park ücreti ise 46 TL'den 55 TL'ye yükseldi. İSPARK aylık abone ücreti ise 230 liradan 330 liraya yükseldi.

İSPARK aylık ne kadar?

İSPARK'ın hizmetinden aylık abonelik şeklinde yararlanmak isteyen kişiler, otomobiller için aylık abonelik bedeli 290 TL ödeyerek abone olabilirler. Minibüsler için ise aylık abonelik ücreti 580 TL'dir.

İSPARK ücretsiz kimler kullanabilir?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının vermiş olduğu karta sahip harp ve vazife malulü gazilerin sadece kendileri ve eşleri, şehitlerin dul eşleri, yetim aylığı alan çocukları ile anne ve babaları İSPARK A.Ş.'ye bildirim yapmaları ve adlarına kayıtlı bulunan hususi (yük nakli için ve ticari olmayan) bir (1) araç plakasını sisteme kaydettirmeleri koşuluyla yol kenarı, katlı ve açık otoparklardan günlük ücretsiz yararlanabilirler.

İspark otopark ücreti ödenmez ne olur?

İSPARK tarafından, park ücretini ödemeyen araç sahipleri hakkında yasal takip başlatacaktır. Bu durumda ilgililer, otopark ücretine ek olarak icra masrafları, faiz ve icra vekâlet ücreti ödemek zorunda kalacaktır.

 

Haber Ara