HAVELSAN Ürün Geliştirme ve Üretim Direktörü Veysel Ataoğlu, "Bugün ilk ihracatımızı yaptık da diyebiliriz. Bir Afrika ülkesine BAHA'yı ihraç ettik diyebiliriz, yakın zamanda araçlarımızı oraya gönderiyor olacağız." dedi.
HAVELSAN Ürün Geliştirme ve Üretim Direktörü Veysel Ataoğlu, "Bugün ilk ihracatımızı yaptık da diyebiliriz. Bir Afrika ülkesine BAHA'yı ihraç ettik diyebiliriz, yakın zamanda araçlarımızı oraya gönderiyor olacağız." dedi.
Altın fiyatları düşünce vatandaşlar da kuyumcu yollarına düştü. Bursa'da yoğun talep nedeniyle bir kuyumcun dükkân camına 'Vallahi billahi yok, yemin ederim yok' yazısı astı.
TCMB ocak ayı Kısa Vadeli Dış Borcu açıkladı. Buna göre Türkiye'nin Kısa Vadeli Dış Borç stoku, bir önceki aya göre yüzde 3,6 oranında artarak ocak ayı itibarıyla 173,4 milyar dolar oldu.
İsrail-ABD'nin İran'a saldırması sonrası enerji piyasalarında yaşanan kriz akaryakıta zam olarak yansıdı. Gece yarısından itibaren motorine 6,58 TL, benzine ise 93 kuruş zam geldi. ABD Başkanı Trump'ın açıklamaları sonrası barış ihtimaline karşı biraz olsun düşen petrol fiyatları sonrası benzin ve motorine yarın ise indirim gelecek.
Altın fiyatlarındaki ani düşüş, İstanbul Kuyumcukent'te uzun kuyruklara neden oldu. Alışveriş merkezinde gram altının tükendiği belirtildi.
ABD Başkanı Donald Trump'ın İran'a yönelik saldırı planında geri adımın ardından petrol fiyatları 100 doların altına geriledi.
Mart ayına ilişkin tüketici güven endeksi açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve TCMB işbirliği ile yürütülen tüketici eğilim anketi sonuçlarından hesaplanan tüketici güven endeksi, şubat ayında 85,7 iken mart ayında yüzde 0,8 oranında azalarak 85,0 oldu.