Dolar

32,3659

Euro

34,7871

Altın

2.395,33

Bist

10.258,96

HİZMET-İŞ’ten “Milli Dayanışma” kampanyasına 1 milyon 577 bin TL destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesine yönelik “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na HAK-İŞ/HİZMET-İŞ 1 milyon 577 bin TL destek verdi

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-15 16:40:43

HİZMET-İŞ’ten “Milli Dayanışma” kampanyasına 1 milyon 577 bin TL destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin koronavirüsle (Covid-19) mücadelesine yönelik “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına HAK-İŞ/HİZMET-İŞ 1 milyon 577 bin TL destek verdi.

"Yönetici ve sendikalar örnek olmalı"

HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası Genel Yönetim Kurulu üyeleri, profesyonel ve ücretli şekilde çalışan yöneticiler ve sendika çalışanları örnek olması gereken büyük bir dayanışma ruhu ortaya koyarak, 1 aylık maaşlarını “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına bağışladı. Genel Yönetim Kurulu üyeleri, profesyonel ve ücretli şekilde çalışan yöneticiler ve personeller 1 aylık maaşlarını bağışladı. Şube başkanları ve kurul üyeleri ile il başkanları ise hakkı huzur ücretlerinin ½'sini bağışlarken, danışmanlar da ücretlerinin yahut telif ücretlerinin ½'sini bağışlayarak 1 Milyon 5 Yüz 77 bin TL katkıda bulundu.

"Bu zor zamanın ruhuna uygun hareket"


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına HİZMET-İŞ ailesi olarak 1 Milyon 577 bin TL destekte bulunduklarını belirten HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, “Teşkilat mensuplarımız bu zor zamanda bir kez daha HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ'li olmanın manasına ve ruhuna uygun davranmıştır. Allah hepsinden razı olsun, yapılan hayırları kabul etsin” dedi.

Kamyanyaya katkı çağrısı

Maddi durumu müsait olan herkesi kampanyaya katılmaya davet eden Arslan, ülkemizin, milletimizin ve insanlığın Covid-19 felaketinden kurtulması için tedbirlere uyulmasını istedi.

Haber Ara