Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

“Gündoğdu Mobilya 2023 Dekorasyon Trendlerini Evlere Taşıyor”

Gündoğdu Mobilya, yıllardır kalite ve estetiği birleştiren özgün tasarımlarıyla tanınan bir mobilya markası. Bu yüzden de dekorasyon trendlerine en uygun tasarımları üretmeye çalışıyor. Peki, bu yılın dekorasyon trendleri neler? Gelin Gündoğdu Mobilya'nın bu trendleri nasıl evlere taşıdığını birlikte keşfedelim.

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-06-12 16:45:07

“Gündoğdu Mobilya 2023 Dekorasyon Trendlerini Evlere Taşıyor”

Dekorasyon dünyasında her yıl değişen trendlerle birlikte yeni ve heyecan verici fikirler ortaya çıkıyor. Bu fikirlere ayak uydurmaya çalışan birçok firma; mobilya üretiminde farklı mobilyalar tasarlıyor. Bu mobilya markalarından biri olan Gündoğdu Mobilya ise bizlerle 2023 trendlerini paylaştı.

“2023 Yılında Mobilyada Sadelik Ön Planda!”

Bu yıl mobilya tasarımlarında sadelik ve minimalizm oldukça popüler hale geldi. İnsanlar daha temiz çizgilere ve sade formlara sahip mobilyaları tercih ediyorlar. İşlevselliği ön plana çıkaran ve gereksiz detaylardan arındırılmış mobilyalar, modern yaşam tarzına uyum sağlıyor.

Minimalist mobilya tasarımları genellikle temiz ve düz yüzeylere, sade renklere ve az süslemeye odaklanır. Basit ve zarif hatlara sahip mobilyalar, mekânlara ferah bir atmosfer katıyor ve odak noktasını kullanışlılığa ve işlevselliğe çeviriyor. Aynı zamanda minimalist mobilyalar, dekorasyonun diğer unsurlarıyla kolayca uyum sağlayabiliyor. Böylece farklı tarzlara ve renklere uygun kombinasyonlar yapmak mümkün oluyor. Ayrıca sadelik, minimalist mobilya tasarımlarıyla birlikte depolama alanlarına da odaklanılmasını sağlıyor. Bundan dolayı Gündoğdu Mobilya Helen, Hazeran, Lena Koleksiyonunu 2023 yılında satışa soktu.

“Aksesuarlar Artık Odak Noktası”

Aksesuarlar, dekorasyonunuzun son dokunuşunu yapmanın yanı sıra yaşam alanınıza karakter, stil ve kişilik katmanın harika bir yolu. Doğru aksesuarlarla, evlerin ve ofislerin ortamını daha ilgi çekici hâle getirebilirsiniz. Bu açıdan da Gündoğdu Mobilya aksesuar kullanımının 2023 trendleri arasında yer aldığını söylüyor.

cats_23

Mumlar, şamdanlardan ziyade minimal heykellere yer verilmeli.

Minimal heykeller, dekorasyonda dikkat çekici bir odak noktası oluşturabilir ve mekânınıza estetik bir değer katabilir. Çünkü minimal heykeller, dekorasyonda sade bir güzelliği temsil ediyor. Bu da aksesuarların neden 2023 dekorasyon trendlerinde önemli bir yere sahip olduğunu açıklıyor.

Gündoğdu Mobilya 2023 Koleksiyonları

Helen Koleksiyonu

Evinizin en özel alanlarından olan yatak odası, yemek odası ve genç odası için özenle tasarlanmış Helen ürünleri, sade bir tasarım anlayışıyla zarafeti bir araya getiriyor. Helen koleksiyonu, minimalist bir yaklaşımla, fonksiyonellik ve estetiği mükemmel bir şekilde birleştirerek evinizin her köşesine huzur ve şıklık katıyor.

cats_24

Helen Yemek Odası Takımı, Helen Yatak Odası Takımı, Helen Genç Odası Takımı ürünlerinden oluşan Helen sade tasarımına rağmen oldukça iddialı bir seri.

Hazeran Koleksiyonu

Hazeran ürünleri, hazeran detaylarının ve şıklığın mükemmel bir birleşimini ortaya koyuyor. Bu koleksiyon, klasik tasarımıyla mekânları ferahlatırken aynı zamanda işlevselliğini de ön plana çıkartıyor. Temiz hatlar, detaylı yüzeyler ve nötr renkler; Hazeran ürünlerinin modern ve çağdaş görünümünü vurguluyor.

cats_25

Hazeran Yemek Odası Takımı, Hazeran Yatak Odası Takımı, Hazeran Koltuk Takımı ürünlerinden oluşan bu seri ile evinizin en özel alanlarını sade ve şık bir şekilde tasarlayabilirsiniz.

Lena Koleksiyonu

Lena, sakinlik ve rahatlık arayanların beğenisini kazanıyor. Beyazın saflığı ve dinginliğiyle bütünleşen Lena mobilyalar; temiz çizgilere ve düz yüzeylere sahip. Minimalist bir görünüm de sunan Lena koleksiyonu ferah bir ortam oluşturarak dinlendirici bir atmosfer yaratıyor.

cats_26

Lena Yemek Odası Takımı, Lena Yatak Odası Takımı, Lena Genç Odası Takımı ürünlerinden oluşan Lena koleksiyonu çizgi detaylarıyla evlere şıklık ve zarafet katıyor.

Hem Yeni Tasarımlar Hem de Uygun Fiyatlar

Gündoğdu Mobilya, sektörün trendlerini takip ederek sürekli olarak yeni ve özgün tasarımlar geliştiriyor. Modern çizgilere sahip Gündoğdu mobilyaları, çağdaş dekorasyon anlayışına uyum sağlarken aynı zamanda farklı tarzlara da hitap ediyor.

Gündoğdu Mobilya 2023 Fiyat Listesi

Koltuk Takımları

16.250 TL'den başlayan fiyatlarla

Yatak Odası Takımı

15.790 TL'den başlayan fiyatlarla

Yemek Odası Takımı

10.190 TL'den başlayan fiyatlarla

Genç Odası Takımı

16.875 TL'den başlayan fiyatlarla

Yatak Baza Başlık

5.360 TL'den başlayan fiyatlarla

Mutfak Masa Sandalye

4.345 TL'den başlayan fiyatlarla

Kaliteli ve şık mobilyaları ekonomik fiyatlarla müşterilerine sunan Gündoğdu Mobilya herkesin ihtiyacına yönelik olarak dekorasyon trendlerine yön veriyor. Bunu da oturma odası, yemek odası, yatak odası, genç odası, düğün paketleri gibi ürünlerinin üretim sürecinde maliyetleri optimize ederek, müşterilerine rekabetçi fiyatlar sunarak yapıyor. Böylece bütçesini düşünen tüketiciler, kaliteden taviz vermeden trend olan mobilyalara sahip olabiliyor. Siz de 2023 yılının trend olan mobilyalarını uygun fiyatlarla sahip olmak için şimdi Gündoğdu Mobilya resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haber Ara