Dolar

32,2659

Euro

34,7834

Altın

2.401,74

Bist

10.336,50

Güler Takı Yönetim Kurulu Başkanı Caner Güler, Trend Gözlükleri Değerlendirdi

Özellikle gözlük tasarımları ile dikkat çeken Güler Takı markasının yönetim kurulu başkanı Caner Güler, yeni bahar ve yaz sezonunda trend olacak gözlük modellerini sunmaya hazırlanıyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-11 17:10:27

Güler Takı Yönetim Kurulu Başkanı Caner Güler, Trend Gözlükleri Değerlendirdi

Küçük bir kuyumculuk atölyesinde başlayarak işlerini kısa sürelerde büyütmüş olan Güler Takı yaklaşık 50 yılı aşkın bir süredir takı ve özellikle gözlük denilince ilk akla gelen isimlerden oluyor. Güler Takı Yönetim Kurulu Başkanı Caner Güler ise başarılının sırrını “Her zaman yüksek kalitede ürünleri müşteriler ile buluşturmaya çok gayret ediyoruz,” şeklinde açıklıyor.

Güler yakın zamanda ünlü semt Nişantaşı'nda açtıkları mağazaya da değinerek “Modanın kalbi olan İstanbul Nişantaşı'nda yakın zamanda ikinci luxury mağazamızı açmış oldu. Müşterilerden gelen dönütlerden çok mutlu oluyoruz. Her zaman şıklığı ve ayrıcalıklı olanı sunmak bizleri memnun ediyor,” dedi.

Özellikle gözlük modellerinde öne çıkan marka hakkında açıklamalar yapan Caner Güler yeni sezon gözlük trendlerine de değindi. Güler “Salgın yüzünden dışarıda vakit geçirme süreleri kısalmasına rağmen yeni sezonda normalleşme adımları ile birlikte gözlük modellerine daha fazla rağbet bekliyoruz. Yeni sezonda, kadınlar için çarpıcı ve cesur hatlara sahip olan gözlük modelleri öne çıkıyor. Ayrıca siyah gözlükler her dönem olduğu gibi bu dönem de önemini koruyacaklar,” şeklinde konuştu. Güler Takı'nın yakın zamanda farklı bölgelerde de mağazalar açacağına da değinen Caner Güler “Her zaman saat, gözlük, altın ve mücevher için en özel ürünleri sunmaya devam edeceğiz,” dedi.

Haber Ara