Dolar

32,2912

Euro

34,8140

Altın

2.413,13

Bist

10.267,09

Genç Odası Modelleri

Genç odası için dolapları, birçok eşyası olan gençler için oldukça önemlidir. Çocuk odasından genç odasına geçerken çocuk odası dolabına artık kıyafetlerin sığmadığı düşünülerek geçilir. Burada dolap artık biraz dahabüyük olacak şekilde seçim yapılmalıdır. Raflar vb. artmalı ve gencin tüm eşyalarının sığabileceği bir yapı sağlanmalıdır.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-12 15:06:15

Genç Odası Modelleri

Genç Odasıiçerisinde önemli olan konulardan biri de dolabın kapasitesidir. Rengi ve görünüşü önemli olsa da tüm eşyalarınızı alabilmesi daha da önemlidir. Tüm eşyalarınızı alırsa diğer eşyalarınız sığdırmak için de ona uygun bir baza yatak vb. almak zorunda kalmadan istediğiniz yatağı alabilirsiniz.

Genç Odası Dolapları Kaç Raflı Olmalıdır?

Genç odası dolaplarında raf sayısına dikkat edilmelidir. Özellikle rafların sayısı kadar genişliği de önemlidir. Her raf farklı bir amaca hizmet etmelidir. Yani bir raf pantolonlar için olacakken, bir raf üstler için olmalıdır gibi bir örnek verilebilir. Eğer gencin eşyaları fazla ise rafların genişliği de sayıları kadar önemlidir. Ortalama 5 raf olması yeterlidir ancak daha azı sıkıntı doğurabilir. Bu gibi durumlarda dolabın ek bir raf bölümü vb. olması gerekmelidir ki bu dolap tercih edilebilsin.

Genç Odası Dolaplarında Çekmecelere İhtiyaç Var Mıdır?

Genç Odası Modelleri genelde dolapları çekmecelidir. Çekmeceler genç odalarından sonra normal yatak odası dolaplarında daha az yer almaktadır. Çekmeceler oldukça gereklidir aslında. Özellikle çamaşır veya çorap koymak adına kullanılan çekmeceler insanlara büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Çorap ve çamaşırlar küçük parçalar da olsa bir arada oldukça fazla yer kaplamaktadır. Çekmeceler ise bu düzeni sağlayabilecek en gerekli şeylerdir. Bu yüzden bir genç odasındaki düzenin sağlanması adına ortalama 2 çekmece gereklidir.

Genç Odası Dolapları Hangi Renk Olmalıdır?

Genç Odası Dolap Modelleri ve renklerini gençler belirlemelidir. Gençler artık kendi odalarını tamamen oluşturacak zamana ve yaşa gelmişlerdir. Çocuk odası kurulurken yarı yarıya seçim yapan çocuklar artık büyümüş ve genç odalarını kendileri dekore edebilecek hale gelmiştir.

İhtiyaçlarını bilir ve gereksinimlere göre hareket etmeyi de genç bir çocuk akıl edebilir. Artık hoşuna giden renkler ve tasarımlar vardır. Bu sayede odasına bunları uygulayarak odasında daha keyifli vakitler de geçirebilir.

Haber Ara