Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Geleceğin Bankası; Dijital Bankacılık

Bankaların müşterileri için internet ortamında mümkün kıldığı her türlü bankacılık hizmeti, dijital bankacılık nedir sorusunun en net tanımıdır.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-27 13:58:05

Geleceğin Bankası; Dijital Bankacılık

Şubede sıra bekleyerek yapılan birçok işlem için şubeye gitmeden bulunduğunuz yerden interneti kullanarak tüm işlemlerinizi birkaç tıklama ile kolaylıkla halledebilirsiniz. Özellikle 2020 yılında tüm dünyanın içinde bulunduğu süreçle birlikte, artık dijital bir dünya yaratmak ve bunu herkes için kullanılabilir kılmak kaçınılmaz inovatif değişiklikleri gerektiriyor. Şubesiz bankacılık işlemlerinin her geçen gün yenilenmesi ve yeniden üretilmesi gereken bir alan olduğunun altını çizen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran, hem şube çalışanlarının hem de müşterilerin çok daha pratik işlem yapabilmesini sağlamak adına modern dünyaya ayak uydurmak gerektiğini söylüyor. Bu noktada çalışmaları ile bu fikirleri destekleyen Hakan Aran kimdir sorunun cevabını ise yine dijital bankacılık alanındaki çalışmaları ile veriyor. İş Bankası ve Dijitalleşme Programı

Günümüzde gelişen teknolojinin sağladığı tüm kolaylıkları hem çalışanları hem de müşterileri için kullanılabilir hale getirmeye çalışan İş Bankası internet şubesi ve mobil bankacılık uygulamaları ile şubeye gitmeden gerekli olan tüm işlemleri yerinde yapmaya olanak sağlıyor. İş Cep ve Maximum Mobil gibi mobil bankacılık uygulamalar sayesinde bankacılık işlemlerine dair yapmak istediğiniz tüm işlemleri cep telefonu, tablet ya da bilgisayar üzerinden yapmaya imkan sağlayan İş Bankası, şubesiz bankacılık alanında kendisini ve müşterilerini oldukça ileri götürecek olan bazı uygulamalar üzerinde çalışıyor. Bu anlamda yatırımların çok büyük bir kısmının sunulan dijital uygulamaların gelişen dünyanın ihtiyaçlarına uygun hale getirilmesi için ayrıldığını söyleyen Hakan Aran İş Bankası'nın da internet ve cep şubesi çalışmaları için altyapı ve veri geliştirme çalışmalarının devam ettiğini söylüyor. 2008 yılından bu yana bankanın genel müdür yardımcılığı görevini yürüten Aran, teknolojik gelişmelerin sınırlarını zorlayarak ve şirketlerdeki dijitalleşme örneklerini inceleyerek, dijital banka kavramının yeteri kadar genişletilmesi gerekliliğini vurguluyor. Türkiye'nin ilk internet şubesine sahip olan banka ünvanını başarıyla ileri taşımayı hedef edinmiş olan İş Bankası, müşterileri için kişisel bankacılık uygulamalarını başarıyla yürütmeye çalışıyor.

HakanAran-is-bankasi Zamansız ve Sınırsız Bankacılık İşlemleri

7/24 işlem yapabileceğiniz online bankacılık ve cep bankacılığı seçenekleri ile hem bireysel hem de ticari kullanıcılar son derece pratik ve hızlı bir şekilde bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Bilgi güncelleme, başvuru yapma, para gönderme ve ödeme yapma gibi birçok işlem için zengin bir dünya sunan dijital bankacılık uygulamaları son dönemde ıslak imza işlemlerinin de çözümünü bulmaya çalışıyor. Dijital banka sayesinde olası tüm aksiliklere karşı kendinizi oldukça güvende hissedebilir ve bankanızı her an yanınızda bulabilirsiniz. Temassız işlemler, iki uçlu ticaret gibi birçok alanda rahatlıkla tercih edilen dijital bankacılık seçenekleri, teknoloji çalışmalarının hızla ilerlemesiyle devinim kazanacak ve kısa bir süre içerisinde çok daha büyük yatırımlara hazırlanacak.

Haber Ara