Dolar

32,3683

Euro

34,6906

Altın

2.381,61

Bist

10.193,97

Enpara'da EFT sorunu! Enpara'dan açıklama geldi

Binlerce kullanıcıya sahip Enpara’da EFT sorunu yaşanıyor. Kullanıcıların sosyal medya üzerinden gösterdiği tepki üzerine Enpara’dan açıklama geldi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 08:36:16

Enpara'da EFT sorunu! Enpara'dan açıklama geldi

Enpara EFT sorunu yaşayan kullanıcılar, sosyal medya üzerinden “Enpara EFT işlemleri yapılamıyor” “Enpara EFT sorunu” gibi konularla ilgili yorumlar yapmaya başladı.

Binlerce kullanıcısı olan Enpara'daki EFT sorunu sosyla medyada gündem oldu. Pek çok kullanıcı Enpara EFT sorunu yaşadıklarını dile getirdi. Enpara ise Enpara.com resmi sosyal medya hesabından "Kısa süreli teknik bir sorun yaşıyoruz, en hızlı şekilde gidereceğiz" açıklaması yaptı.

Başlıksız-2_31

En para hangi bankaya ait?
 





Enpara.com'un tamamı QNB Finansbank'a aittir ve 3663 şube kodu ile QNB Finansbank çatısı altında faaliyet göstermektedir.
 

En Para Hesabı Nasıl Açılır?
 
Enpara.com'da hesap açmak için çok fazla işlem yapmanıza, şubede saatler harcamanıza gerek yok. Web sitemizdeki "Çalışan ol" adımından başvuru formunu doldurmanız yeterlidir. Ardından sizi en kısa sürede görüntülü arama ile arayarak veya adresinizi ziyaret ederek gerekli işlemleri tamamlıyoruz.
 


En para kredi veriyor mu?
 





Enpara.com İhtiyaç Kredisi'ni en az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL olarak, 1 aydan 36 aya kadar vadelerle kullanabilirsiniz. Enpara.com İhtiyaç Kredisi'nde hiçbir masraf, ücret veya komisyon yoktur. ... İhtiyaç kredisi başvuruları QNB Finansbank kredi politikaları çerçevesinde değerlendirilir.
 


En Para kartı nedir?










 


Encard bir banka (debit) kartıdır. Encard'ınız sadece Vadesiz TL hesabınıza bağlı olarak çalışır. Vadesiz TL hesabınıza tanımlı bir Ekpara limitiniz varsa, hesap bakiyenizin yetersiz olduğu durumlarda Encard'la yaptığınız tüm işlemler için otomatik olarak Ekpara'nız kullanılır.

Haber Ara