Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Emlak Katılım'dan 4 yeni şube

Bayrampaşa ve Beykoz ilçeleri ile Diyarbakır ve Batman'da olmak üzere 4 şubesinin bugün itibarıyla faaliyete başladığını bildirildi

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-05 11:45:59

Emlak Katılım'dan 4 yeni şube
 Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ, İstanbul'un Bayrampaşa ve Beykoz ilçeleri ile Diyarbakır ve Batman'da olmak üzere 4 şubesinin bugün itibarıyla faaliyete başladığını bildirdi.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın şube açılışına ilişkin açıklaması, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.

Açıklamada, İstanbul'un Bayrampaşa ve Beykoz ilçeleri ile Diyarbakır ve Batman'da yeni şubelerin bugün itibarıyla hizmet vermeye başladığı belirtildi.

Şube ağını genişleterek müşterilerine ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerini sunmayı hedeflediklerini belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Türkiye'nin hemen hemen her noktasında şubelerimizle yer almayı istiyor, bu doğrultuda şubeleşme çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Doğru hamlelerle gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimiz için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Yeni projelerle birlikte sürdürdüğümüz şubeleşme çalışmaları yol haritamızda önemli bir yere sahip. Bu bağlamda İstanbul'da Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubemizi aktif hale getirdik. İstanbul'da 20 ve ülke çapında 42 şubeye ulaştık. 2020 sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Şubelerimizin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber Ara