Dolar/TL yeni güne 7.37 seviyesinden başlarken, euro/TL 8,71 civarında seyrediyor.
Piysalarda ise Doğu Akdeniz'deki gelişmeler yakından izleniyor.
Dolar/TL yeni güne 7.37 seviyesinden başlarken, euro/TL 8,71 civarında seyrediyor.
Piysalarda ise Doğu Akdeniz'deki gelişmeler yakından izleniyor.
ABD istihdam verilerinin ardından altın fiyatları yükseldi. Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altınında güncel alış-satış rakamları belli oldu.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) asgari ücret net 52 bin 738 TL, brüt 60 bin 618 TL olarak açıklandı.
TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler en düşük emekli maaşına ilişkin kanun teklifini Meclis'e sundu. En düşük emekli maaşı 2026 yılı için 20 bin lira olacak.
Altın fiyatları 9 Ocak 2026 Cuma günü düşüşünü sürdürdü. Gram, çeyrek, yarım ve Cumhuriyet altını fiyatları belli oldu.
Ziraat Bankası ile TÜBİTAK arasında, kripto varlık saklama altyapısı başta olmak üzere siber güvenlik, yapay zekâ, büyük veri, blokzincir ve kuantum teknolojileri gibi ileri teknoloji alanlarında ortak çalışmalar yürütülmesini kapsayan İş Birliği Protokolü imzalandı.
Serbest piyasada dolar 43,0410 liradan, euro ise 50,3950 liradan güne başladı. İstanbul Kapalıçarşı'da döviz fiyatları netleşti.