Dolar

32,4398

Euro

34,7333

Altın

2.440,94

Bist

9.926,44

Doğal gaz yardım başvurusu nereden ve nasıl yapılır? e-Devlet kaydı olmayanlar doğalgaz yardım başvurusunu nasıl yapacak?

İhtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen doğal gaz yardımları başladı. Peki doğalgaz yardımı nereden ve nasıl yapılacak? İşte merak edilen tüm detayların cevabı haberimizde...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-08-12 14:16:39

Doğal gaz yardım başvurusu nereden ve nasıl yapılır? e-Devlet kaydı olmayanlar doğalgaz yardım başvurusunu nasıl yapacak?

Doğalgaz Yardımı Nasıl Başvurulur?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik olan doğalgaz yardımı arama motorunda en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Vatandaşlar doğalgaz yardımının nereden yapılacağını merak etmekte.

Doğalgaz Tüketim Desteği ‘ne 'https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti' adresinden vatandaşlar başvuru yapabilecek. Bununla birlikte doğalgaz ödemelerinin nasıl yapılacağına ilişkin, ödemenin hak sahibinin PTT kartına yatırılacağını bildirdi.

Doğalgaz Desteğine Kimler Başvurabilir?

Doğalgaz yardımı başvurusundan ihtiyaç sahibi olan, doğalgaz altyapısı bulunan 647 ilçe ve beldede ikamet eden, doğalgaz aboneliği olan tüm vatandaşlar faydalanabileceği bildirildi.

Haber Ara