Dolar

32,2673

Euro

34,7487

Altın

2.400,76

Bist

10.185,03

‘Büşra Yıldırım’ markaların ilgisini çekti

Sosyal medya kullanıcıları Büşra Yıldırım’ın başarısının sırrını merak ediyor. Yıldırım, markalarla ilgili başlattığı kampanyalarla adından söz ettiriyor. Sosyal medya reklamcılığına yeni bir soluk getiren Büşra Yıldırım hem markaların, hem de müşterinin mutlu olacağı bir metotla çalışıyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-26 14:23:34

‘Büşra Yıldırım’ markaların ilgisini çekti

İnternet ve sosyal medyanın genişlemesi ile birlikte pek çok yeni iş ve işçi kavramı türedi. Bu iş ve işçiler arasından sosyal medya reklamcılığı ve sosyal medya reklam uzmanlığı hakkındaki bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz...

Son yıllarda firma ve kişilerin %80'ine yakın kısmı reklamlarının sosyal medya reklamcıları aracılığıyla yaptırıyor ve daha düşük bütçelerle daha fazla kitlere erişebilmektedirler. Kendisi aynı zamanda moda tasarımcısı olan Büşra Yıldırım şimdiye kadar pek çok farklı kişi ve firma ile çalışmış, çalışmış olduğu bu kişi ve firmaların tamamına yakınını ulaştırmış olduğu hedef kitleye göre memnun bırakmıştır.

Sosyal medya reklamcılığı kişi ve firmaları sosyal medya aracılıyla milyonlara yayılan hedef kitlelere ulaştırarak hem marka bilinirliliğini arttırmak hem de reklamlar sonucu oluşan geri dönüşler sayesinde kişi ve firmaların vermiş olduğu hizmetten daha fazla insanın faydalanmasına sebep olmaktadır. İyi bir uzman ve doğru strateji sayesinde ufak bir bütçe ve tek bir kişi (sosyal medya reklamcısı) ile yapılan görüşme sonucunda daha uygun fiyata daha fazla hedef kitleye erişmek günümüz sosyal medya dünyasında mümkündür.

Günümüzde sosyal medya reklamcılarına baktığımız zaman bu sayının yüzleri ve hatta binleri bulduğunu görebilmekteyiz. Tabi bu sayı içerisinde dolandırıcılar, işlerinde uzman başarılı reklamcılar ve sosyal medya reklamcılığına yeni başlayan amatörlerin olduğunu unutmamak gerekmektedir. Hal böyle olunca alanında uzman doğru kişiyi bulmak oldukça zorlaşmaktadır. Tabi ki sektörde alanında uzman sosyal medya reklamcıları da bulunuyor. Bunlardan birisi de Instagram'da @busraninonerisi kullanıcı adıyla bulunan Büşra Yıldırım'ı sayabiliriz.

Haber Ara