Dolar

32,3103

Euro

34,7857

Altın

2.412,39

Bist

10.267,09

Burak Aydoğdu, Gayrimenkul Yatırım sektörünü değerlendirdi

Ankara’da Gayrimenkul Yatırım sektöründe faaliyet gösteren ve şehrin sevilen iş adamlarından Burak Aydoğdu , yaptığı açıklamalar ve iş dünyasındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-10 14:56:57

Burak Aydoğdu, Gayrimenkul Yatırım sektörünü değerlendirdi

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Aydoğdu , sektörün gelecekteki temsilcilerinden olmaya aday gösteriliyor.

Gayrimenkul Yatırım sektörünün 2020 yılı değerlendirmesi ve mevcut piyasa değerlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Aydoğdu, faiz oranlarının düşük seyrinin devam etmesinin önemli olduğunu söyledi.

2019 yılı Kasım ayından itibaren devam eden pozitif gelişmelerin devam etmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Aydoğdu, kredi faiz oranlarının aynı seviyelerde kalmasının Gayrimenkul Yatırım sektörünü rahatlatacağını belirtti.

Sektörde 2019 yılı başlarında kısmen bir daralma yaşandığına da dikkat çeken Aydoğdu “ Gayrimenkul Yatırım sektörü özellikle 2019 yılının ilk çeyreğinde bir daralma yaşadı. Ancak 2019 yılı Kasım ve Aralık aylarında faiz oranlarındaki indirimler ve verilen destek ile Ötv İndirimin'de etkisiyle önemli bir sıçrama yaşandı. “ ifadelerini kullandı.

ÖTV İNDİRİM BEKLENTİSİ SEKTÖRÜ DAHA DA CANLANDIRACAK

2020 yılında Gayrimenkul Yatırım sektöründeki önemli taleplerden birinin de ÖTV indirimi ve faizlerdeki düşüşler olduğuna dikkat çeken iş adamı Burak aydoğdu, arz-talep dengesinin bu seyirde devam etmesi durumunda ekonomiye de önemli katkı sunacağını dile getirdi.

Haber Ara