Dolar

32,2605

Euro

34,6876

Altın

2.407,62

Bist

10.045,74

Başarılı iş insanı İsmail Berhan Perincekli kimdir?

Ünlü iş insanı İsmail Berhan Perincekli son zamanlarda adından sıkça söz ettiriyor. Peki başarılı iş insanı İsmail Berhan Perincekli kimdir? İşte hakkında bilinmesi gerekenler…

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-14 19:33:54

Başarılı iş insanı İsmail Berhan Perincekli kimdir?

Ticaretle küçüklükte tanıştı

Aslen Malatyalı olan Perincekli 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Yine eğitim hayatını burada tamamladı. Küçülüğünden beri ticaretle iç içe büyüyen biri olan iş insanı çalışma hayatına köklü finans kurumlarıyla adım attı. Girişimci ruha sahip Perincekli küçük yaşlarda babasının yanında işe giderek ticaretle tanıştı. Derin gözlemler sonucu başarılı bir hayata sahip olan İsmail Berhan Perincekli günümüzde 10'dan fazla şirketin hissedarı ve yönetim kurulu başkanlığını yapıyor.

Gözlemlemek kariyerin ilk aşaması

WhatsApp Image 2022-12-14 at 19.32.52 (1)

Ticaretten gelen bir ailede büyüyen İsmail Berhan'a küçük yaşlarda gözlemleme fırsatı verildi. Henüz 9 yaşlarında babasının yanında işe giderek ailesini gözlemledi. 18 yaşına geldiğinde ise ticari hayata melek yatırımcı olarak atıldı. Hangi alanda yetenekli ve başarılı olduğunu keşfeden iş insanı bu doğrultuda kariyer yolculuğunu planladı. Analiz ve fotografik yetenekleri onun finans alanına yönelmesini sağladı.

Hayatını başarılı kılmaya odaklı

İsmail Berhan Perincekli başarılarıyla gündemden düşmüyor. Özellikle uluslararası birçok alanda faaliyet gösteriyor. Başlıca; finans, teknoloji, gayrimenkul, yatçılık, otelcilik, enerji ve kıymetli maden ticareti alanlarında ön planda yer alıyor. Bununla birlikte Türkiye, Dubai ve Hollanda olmak üzere başarılarını geniş kitlelere duyuruyor.

Sosyal yardım projeleriyle yardımseverliğini yansıtıyor

Ünlü iş insanı birçok girişimciye destek veriyor. Katma değerli projelerin üretilmesini sağlayan Perincekli, startup projelerine katılıyor. Bu doğrultuda kurduğu İsmail Berhan Perincekli Yardım Derneği ile başarılı projelere ve öğrencilere destekte bulunuyor.

Kişisel hayatı da çok boyutlu

Geniş bir vizyona ve bakış açısına sahip Perincekli özel hayatında da aynı özelliklere sahi biridir. Özellikle sporla iç içe olmayı seviyor ve amatör olarak tenis ve golf oynuyor. Başarılarını dünya çapında sergileyen Perincekli kendini her konuda geliştirmeye devam ediyor. Bununla birlikte heykel sanatıyla uğraşarak kendini keşfetme yolculuğu sürdürüyor.

Haber Ara