Dolar

42,7320

Euro

50,2922

Altın

5.951,31

Bist

11.286,81

Bakan Nebati’den döviz endeksli TL mevduatına ilişkin açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Dövize endeksli Türk lirası mevduatları ile ilgili yeni düzenlemelerin ayrıntılarını saat 14:00'te açıklayacağız. Bankalarımız da gün içerisinde işlemlere başlayacaktır.' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-12-21 12:03:23

Bakan Nebati’den döviz endeksli TL mevduatına ilişkin açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün kabine toplantısı sonrasında duyurduğu TL mevduatına ilişkin yeni düzenleme hakkında sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan bir açıklama yaptı.

Nebati, bu düzenlemenin detaylarını bugün 14:00'te açıklayacaklarını belirtti. Bakan ayrıca, "Bankalarımız da gün içerisinde işlemlere başlayacaktır" bilgisini paylaştı.

Bakan Nebati'nin açıklaması şöyle:

"Dövize endeksli Türk lirası mevduatları ile ilgili yeni düzenlemelerin ayrıntılarını saat 14:00'te açıklayacağız. Bankalarımız da gün içerisinde işlemlere başlayacaktır. Milletimize hayırlı olsun."

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Kontrolden çıkan otomobil kafeteryaya girdi

Haber Ara