Dolar

32,3326

Euro

35,1213

Altın

2.302,72

Bist

9.079,97

Ayna Merkezi Aynalara Yaptığı Sanatsal Dokunuşlarla Dikkat Çekiyor

Aynaların dekorasyon üzerinde pek çok rolü vardır. Mekâna aydınlık katmak için ve ya daha büyük ve ferah bir yer olduğu hissini vermek için kullanılabilir. Bazen de sadece hoş ve dekoratif bir ürün olduğu için alınır. Ayna Merkezi de her kullanıcının tercihine uygun model ve büyüklükte aynalar üreten harika bir konsepte imza atmış.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-05 17:54:40

Ayna Merkezi Aynalara Yaptığı Sanatsal Dokunuşlarla Dikkat Çekiyor

Ayna Merkezi'ne gidip de bir ayna almadan çıkmak neredeyse imkânsız. Ama yine de sizin aradığınız ayna yoksa siz ne istediğinizi söylüyorsunuz onlar yapıyor. Elbette özel üretim ve tasarım ürünleri için biraz fedakârlık yapmanız gerekiyor. Ama 30 yılı aşkın tecrübe ve babadan oğula geçen meslek uzmanlığının sonuçları da paha biçilemez oluyor.

Ayna Merkezi CEO'su Fatih Arslan bayrağı babasından devralmış ve vizyoner bakış açısıyla geliştirmiş. Aynalara yaptığı sanatsal dokunuşlarla da dekoratörlerin ilgisini çekmeyi başarmış genç bir iş insanı. Kendisine işletmenin bu başarısının arkasındaki sırrı sorduğumuzda;

“Biz Ayna Merkezi olarak bir aile işletmesi olduğumuzu hiç unutmadık. Çalışanlarımızı da ailemizden biri olarak gördük. Bu anlayış sayesinde harika ürünler üretmeyi başardık. Geçmişten günümüze değişen piyasa koşulları ve trendlere uyum sağladık. Ayna bizim için sadece bir ürün değil. Aynı zamanda bize kendimizi sorgulatan bir nesnedir. Ürettiğimiz her aynaya ilk olarak kendimiz bakarız ve kendimizi sorgularız.' Nasıl bir ürün çıkardım? En iyisi olması için elimden geleni yaptım mı?' böylece en mükemmel ürünler ortaya çıkar. Yani, Ayna Merkezi'nin başarısının sırrı yine kendi içinden çıkar.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

WhatsApp Image 2021-04-05 at 17.46.07

Aynaya baktığınızda siz de kendinizi sorguluyor musunuz? Yoksa sadece bakıp geçiyor musunuz? Belki herkes elinde aynayla dolaşmalı ve kendi gözünün içine korkusuzca bakarak sorgulamalı. YA da sadece ev dekorasyonu için kullanmalı ve geçip gitmeli. Ayna Merkezi aynalara yaptığı sanatsal dokunuşlarla sadece evlerinize değil iç dünyanıza da hitap ediyor adeta. Siz de bu aynalardan bir tane edinmek için geç kalmadınız.

Haber Ara