Dolar

32,5353

Euro

34,8587

Altın

2.424,72

Bist

9.703,41

Alışveriş Yaparken para kazandıran site

İnternet üzerinden güvenli alışveriş imkanlarını dikkate almak gerekir.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-13 13:46:09

Alışveriş Yaparken para kazandıran site

İade.com başta size bu güvenliği ağı sunmaktan geri kalmıyor. Aynı zamanda adından anlaşıldığı gibi alışverişlerinize iade imkanı da sunan nadir siteler arasında. Bu durum: Siteye yapacağınız ücretsiz üyelik ile mümkün hale gelir. Üye olanlar seçtikleri markalar üzerinden alışverişe başlamalıdır.

Her markaya ait ayrı yüzdeler sıralanmıştır. Örneğin %3 ya da %10 gibi oranlar dahilinde geri ödeme kazanmanız esas alınır. Yine bu hesaplama için yapacağınız alışverişin tutarı göz önünde bulundurulur. Kısacası üye olmak, marka seçmek ve alışverişlere yer vermek gerekir.

İade.Com Nasıl Hesap Açılır?

Yukarıda belirttiğimiz gibi önceliğiniz sitenin üyeleri arasına katılmak olmalı. Çünkü bu yolla iban belirtmeniz ve iadelerden faydalanmanız mümkün hale gelecektir. Hesap açmak isteyenlerin izlemesi gereken adımlar şöyle:

-Hesap Formu: İlk etapta sitenin domainini doğru bir şekilde aratmanız gerekir. İade.com uzun yıllardır aynı domain üzerinden güvenli bir şekilde hizmet vermektedir. Giriş yapanlara da anında ‘ücretsiz üye ol' seçeneklerini sıralar. Ve tıklayanların formu doldurmalarını bekler.

-Bilgiler: Açılacak olan formdan uzun uzadıya bilgilerinizi girmeniz beklenmez. Bunun yerine başta aktif cep telefonu numaranıza ihtiyaç duyulur. Hemen arkasından ise şifre belirlemeniz gerekir. Minimum 8 karakterden oluşan şifrenizi sunmanız halinde kayıt formu dolar. Takiben:

SMS bildirimlerine onay verebilirsiniz. Onaylama neticesinde devam edebilirsiniz.

Böylece bu denli avantajlı olan platformun kullanıcıları arasına katılmış olursunuz. Ve anlaşmalı oldukları tüm markalara teker teker göz atabilirsiniz. Hepsi de iade oranları ile arka arkaya sıralandığı için işiniz uzun sürmez. Aksine hızlı bir şekilde seçiminizi yaparak güvenli alışverişlere geçmek sizin elinizde.

Alışveriş İle Nasıl Para Kazanılır?

İade.com markaların tanıtımlarından elde ettiği gelirleri müşterileri ile paylaşmaktan geri kalmıyor. Öyle ki iade oranlarının yüksek tutulması da ne denli kullanıcı merkezli olduğunu gözler önüne seriyor. Müşteri memnuniyetini odak noktası haline getiren firma: Başta tercih edilen bütün markaları sıralar. Markalara göre iade oranlarını belirtir. Alışverişinize göre iade tutarını anında belirler.

Hemen arkasından istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Satın alma işlemini takiben verdiğiniz ibana iade gerçekleşir. Üstelik bunun için haftalarca beklemenize de gerek kalmıyor. Ertesi iş günü olacak şekilde alışverişlerinizden sonra iade elde edersiniz. Ve son derece güvenli kaynaklar eşliğinde ödemelere yer verilir. Yani iade.com kullanıcıların ödemelere ve alışverişlere karşı herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmaları mümkün değil.

www.iade.com

Haber Ara