Dolar

32,2081

Euro

34,8604

Altın

2.444,95

Bist

10.218,58

5 bin TL emekli ikramiyesi mi verilecek? Emekli ikramiyesi ne kadar arttı?

Emekli ikramiyelerinin artacağı yönündeki haberlerden sonra akıllarda '5 bin TL emekli ikramiyesi mi verilecek?' sorusu yer edindi. Peki emekli ikramiyesi ne kadar belirlendi? Emekli bayram ikramiyesi yüzde kaç arttı? Emekleri için kurban bayramında ve ramazan bayramında ne kadar para verilecek? İşte yanıtı...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-07 20:32:51

5 bin TL emekli ikramiyesi mi verilecek? Emekli ikramiyesi ne kadar arttı?

Emekli ikramiyesi 5000 TL mi oldu? Binlerce emekliye ilgilendiren bu sorunun yanıtını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat işıkhan verdi.

5 bin TL emekli ikramiyesi mi verilecek?

Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Vedat işıkhan bayramı ikramiyelerinin gündeme gelmesiyle birlikte bir açıklama yaptı. İşıkhan emeklilerin bayram ikramiyesinin artırılması talebi var, bu adımları atmaya hazırız." açıklamasını yaptı.

İkramiyeler için net bir rakam açıklamayan işıkhan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yapacağı çalışma sonrasında rakamın netleşecekini belirtti.

Emekli ikramiyesi ne kadar arttı?

İşık hanım açıklamalarından sonra trend olan emekli maaş ikramiyesi konusu, henüz netleşmedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıklama yaptığında haberimiz güncellenecektir.

Bayram ikramiyesi kaç kez veriliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2018 yılında uygulanmaya başladığı emekli bayram ikramiyesi, her yıl kurban bayramı ve ramazan bayramı olmak üzere yılda iki kez veriliyor.

Haber Ara