Dolar

32,2663

Euro

34,7230

Altın

2.401,86

Bist

10.336,50

13 Temmuz altın fiyatları

Çeyrek altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Son iki haftadır olduğundan daha fazla düşüş gösteren çeyrek altın fiyatları yatırımcılarının yüzünü düşürdü.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-13 10:35:29

13 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları son durum gelişmeleriyle birlikte ne kadar oldu? Altın fiyatları yükseliyor mu? Serbest piyasada çeyrek altının fiyatı ne kadar oldu? İşte 13 Temmuz itibariyle altın fiyatlarında yaşanan değişmelerle birlikte son durum değerleri haberimizde. Altın Fiyatları Türkiye'de Kapalıçarşı fiyatları temel alınarak işlem görmektedir. Günlük değişen bir değer olan altın Güncel Altın Fiyatları olarak da takip edilebilmektedir. Çeyrek Altın, hızlı nakte dönüşebilme özelliği ve herkesin alabileceği değerde olması nedeniyle en çok tercih edilen yatırım aracıdır.


ÇEYREK ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?


Altının gramı ve kadar ve yarım altının gramı kaç lira oldu sorularınızın cevabı burda bulabilirsiniz. Çeyrek altın fiyatları son dönemlerde sürekli değişiklik göstermekte. Aşağıda günlük olarak hazırladığımız altın değerlerinin yer aldığı görselden siz de bugünün altın fiyatları ne kadar öğrenebilirsiniz.


ALTIN FİYATLARI İLE TAM, ÇEYREK VE YARIM ALTIN GÜNCEL GRAM FİYATLARI (13 TEMMUZ 2015)

Haber Ara