Dolar

44,4765

Euro

51,3141

Altın

6.604,07

Bist

12.790,98

YÖK Başkanı, vakıf üniversite rektörleriyle görüştü

YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, vakıf üniversitelerinin rektörleri ve bağımsız vakıf meslek yüksekokulu müdürleri ile video konferans yöntemiyle toplantı yaptı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-14 23:40:32

YÖK Başkanı, vakıf üniversite rektörleriyle görüştü

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Twitter'dan yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs salgını sonrasında vakıf yükseköğretim kurumlarındaki mevcut durumu ele aldıklarını bildirdi.

Toplantıda, uzaktan öğretim faaliyetlerine ilişkin istişarelerde bulundukları ifade eden Saraç, dijital eğitim yöntemlerine yönelik genel bir değerlendirme yaptıklarını kaydetti.

Salgın sürecindeki diğer meseleleri de müzakere ettiklerini ve karşılıklı olarak çok faydalı olduğunu değerlendirdikleri toplantıları yapmaya devam etmeyi kararlaştırdıklarını aktaran Saraç, şu ifadeleri kullandı:

"Yeni YÖK olarak, Türk yükseköğretimini devlet-vakıf ayrımı yapmaksızın bir bütün olarak düşünüyor, tasarlıyor ve kalite çıtasını bütün üniversitelerimizle birlikte daha yukarılara taşımaya çalışıyoruz."

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Gazze'de 'CAH Hayat Mahallesi' projesiyle kalıcı yaşam alanları oluşturuluyor

Haber Ara