Dolar

32,5789

Euro

35,0431

Altın

2.459,08

Bist

9.804,16

YKS ek tercih üniversite kayıtları ne zaman? YKS ek tercih kayıtları son tarih | YKS ek tercih kayıtları nereden yapılır, sorgulama ekranı?

YKS ek tercih üniversite kayıtları ne zaman? YKS ek tercih kayıtları son tarih, ÖSYM'nin sonuçları açıklamasından sonra merak konusu oldu. Öğrencilerin yaptıracağı kayıtlarla, üniversite kayıt işlemleri bitecek. Peki ek tercih kayıtları nereden nasıl yapılır? İşte merak edilen YKS ek tercih sonuç, kayıt işlemleri...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-09-20 10:36:19

YKS ek tercih üniversite kayıtları ne zaman? YKS ek tercih kayıtları son tarih | YKS ek tercih kayıtları nereden yapılır, sorgulama ekranı?

YKS ek tercih kayıtları son tarih, ÖSYM'nin sonuçları açıklamasından sonra merak konusu oldu. Öğrencilerin yaptıracağı kayıtlarla, üniversite kayıt işlemleri bitecek. Peki ek tercih kayıtları nereden nasıl yapılır? İşte merak edilen YKS ek tercih sonuç, kayıt işlemleri... YKS ek tercih üniversite kayıtları ne zaman?

Adayların beklediği YKS ek tercih sonuçları açıklandı. Ek tercih üniversite kayıtları 26-30 Eylül'de, elektronik kayıtlar ise 25-28 Eylül'de yapılabilecek.

YKS ek tercih kayıtları nereden yapılır?

Kayıt için adayların, belirlenen tarihler arasında üniversitenin istediği belgelerle başvuru yapması gerekir. Elektronik kayıt yapan adaylar, üniversiteleri tarafından duyurulan tarihe ve ilgili belgelere göre işlem yapmalıdırlar. YKS ek tercih sorgulama ekranı?

YKS sonuç Sorgulama Ekranına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ...

Haber Ara