Dolar

32,3831

Euro

34,5896

Altın

2.387,06

Bist

10.045,74

Okullar tatil edildi mi? Ankara'da koronovirüs toplantısında son gelişme

Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kritik koronavirüs toplantısı başladı. Toplantıda okulların tatil edilip edilmeyeceği de tartışılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da toplantıda sunum yapacak. Kritik toplantı öncesinde binlerce kişi okullar tatil edilecek mi sorusuna yanıt arıyordu. Peki kritik toplantı sonrası Okullar tatil edildi mi? Okullarda ara tatili erkene alındı mı?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-12 14:52:00

Okullar tatil edildi mi? Ankara'da koronovirüs toplantısında son gelişme

Milyonlarca öğrenci ve öğretmen okullar tatil edildi mi, okullar tatil edilecek mi diye araştırmaya başladı. Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kritik koronavirüs toplantısı başladı. Toplantıda okulların tatil edilip edilmeyeceği de tartışılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da toplantıda sunum yapacak. Kritik toplantı öncesinde binlerce kişi okullar tatil edilecek mi sorusuna yanıt arıyordu. Peki kritik toplantı sonrası Okullar tatil edildi mi? Okullarda ara tatili erkene alındı mı?

OKULLARIN TATİL EDİLECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Bilim Kurulu ve bakanların katılımı ile kritik bir toplantı gerçekleşiyor. Toplantıdan okulların tatil edilip edilmemesine ilişkin karar da çıkacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tüm kararlara yönelik hazırlıkları sunum ile anlatacak. Koronavirüs önlemleri kapsamında yeni değerlendirmelerin yapılacağı toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da yer alacak.

OKULLARIN TATİL EDİLİP EDİLMEYECEĞİ DE BELİRLENECEK

Okullar tatil edildi mi? Ankara'daki üst düzey koronavirüs zirvesinden okullar ile ilgili karar çıkacak. Birçok uluslararası ve yurtiçi organizasyonun iptal edildiği günde eğitim ile ilgili verilecek karar merakla bekleniyor.

OKULLARDA ARA TATİL ERKENE ALINACAK MI?

Milli Eğitim Bakanlığı aldıkları tüm önlemleri tek tek sunumla anlatacak. Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri alınacak. Okullarda ara tati erkene alınacak mı? Yapılan toplantı sonrası okullardaki ara tatilin erkene öne alınması da gündemde olabilir.

Haber Ara