Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? GSB KYK yurt başvuru tarihi

KYK yurt başvurularının ne zaman başlayacağını binlerce üniversiteli öğrenciler tarafından uzun süre merak edilmekte. Ekim ayının sonlarında başlayan burs ve öğrenim kredisi başvuruları 8 Kasım’da tamamlandı.KYK burs başvurularının sona ermesiyle birlikte KYK yurt başvurusu ne zaman yapılacağı araştırmaya başlandı. Peki, KYK yurt başvurusu ne zaman? KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-10 18:24:44

KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? GSB KYK yurt başvuru tarihi

Kredi ve Yurtlar Kurumu-KYK burs ve öğrenim kredisi başvuru işlemleri 28 Ekim 2020'de başladı.  KYK burs ve öğrenim kredisi başvuruları e devlet üzerinden TC kimlik numarası ve e devlet şifresiyle birlikte 8 Kasım'a kadar yapıldı. KYK burs başvurusunda bulunan öğrenciler şimde de KYK yurt başvurularının ne zaman başlayacağını merak ediyor.

KYK yurt başvurusu ne zaman?

KYK öğrenim kreşidir ve burs başvurusunun sona ermesiyle birlikte gözler KYK yurt başvurusuna çevrildi. KYK yurt başvurusu için adaylar, YURTKUR'dan gelecek olan açıklamayı bekleyecek. 2020 KYK yurt başvurularına dair sürecin ne zaman başlayacağı ve takvimin ne zaman açıklanacağı henüz açıklanmadı. KYK burs ve öğrenim kredisine başvuruların yapılmasıyla birlikte KYK yurt başvuruların da başlayacağı tahmin edilmekte. KYK yurt başvurusu e devlet üzerinden TC kimlik numarası ve e devlet şifresi üzerinden yapılmakta.

Haber Ara