Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Bursa'da okullar tatil mi? Son dakika güncel eğitim haberleri

Bursa'da okullar tatil mi? Bursa'da yaşanan olumsuz hava şartlarından dolayı veliler 'Bursa'da okullar tatil edilecek mi, yüz yüze eğitime ara verilecek mi?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Bursa Valiliği konuyla ilgili detaylı bir açıklama yaparak yüz yüze eğitim hakkında aileleri bilgilendirdi. Peki ama okullar açılacak mı? İşte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-18 11:52:19

Bursa'da okullar tatil mi? Son dakika güncel eğitim haberleri

Bursa Valiliği "Yüz yüze eğitim yapılacak mı?" sorusunun yanıtını açıkladı. Soğuk hava şartları nedeniyle Bursa'da okullara bir gün ara verildiği duyuruldu. İşte Bursa Valiliği'nin açıklamaları...

Bursa'da okullar tatil mi?

Bursa'nın İnegöl ve İznik ilçelerindeki bazı okullar ile Yenişehir ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime verilen ara bir gün uzatıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kar yağışına bağlı oluşabilecek riskler nedeniyle yarın Yenişehir ilçesinde okullarda yüz yüze eğitimin yapılamayacağı belirtildi.

Açıklamada İnegöl ilçesinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullar ile İznik'teki Sansarak, Mahmudiye, Tacir, Candarlı ve Müşkile mahallelerindeki okullarda da yarın yüz yüze eğitimin olmayacağı duyuruldu.

Eğitimlerin uzaktan devam edeceği bildirildi.

Haber Ara