Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Ara tatil koronavirüs nedeniyle öne mi alınacak? Koronavirüs okulları tatil edecek mi?

Ülkemizde ilk koronavirüs vakasının görülmesiyle birlikte halk doğal olarak endişeye kapıldı. Milyonlarca öğrenci ve öğretmen de durum böyle olunca 'okullar tatil edilecek mi? sorusunu sormaya başladı. Devlet yetkililerinden henüz okulların tatil edilmesine ilişkin bir açıklama gelmedi. Ara tatil ne zaman? Ara tatil öne alınacak mı? sorusu da öğrenciler tarafından sıkça sorulmaya başladı. Ara tatil koronavirüs nedeniyle öne mi alınacak? İşte okullardaki son durum...

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-12 10:27:43

Ara tatil koronavirüs nedeniyle öne mi alınacak? Koronavirüs okulları tatil edecek mi?

Ülkemizde ilk koronavirüs vakasının görülmesiyle birlikte  halk doğal olarak endişeye kapıldı. Milyonlarca öğrenci ve öğretmen de durum böyle olunca 'okullar tatil edilecek mi? sorusunu sormaya başladı. Devlet yetkililerinden henüz okulların tatil edilmesine ilişkin bir açıklama gelmedi. Ara tatil ne zaman? Ara tatil öne alınacak mı? sorusu da öğrenciler tarafından sıkça sorulmaya başladı. Ara tatil koronavirüs nedeniyle öne mi alınacak? İşte okullardaki son durum...

KORONAVİRÜS ÜLMEZİDE GÖRÜLDÜ

Dünyada birçok ülkede ölümlere neden olan koronavirüsün Türkiye'ye sıçraması, alınan tedbirler sayesinde gecikti. İlk vakanın görülmesinin ardından güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.

OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Yapılan toplantıların ardından en çok merak edilen konu, okulların tatil olup olmayacağı oldu. Peki okullar tatil oalcak mı? Ara tatil erkene öne alınacak mı? Koronavirüs okulları tatil edecek mi? Bu soruların yanıtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılacak toplantının ardından, karar verilecek.

CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞME

Ara tatil koronavirüs nedeniyle öne mi alınacak? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Candaş Tolga Işık'a konuşan Bakan Koca, "Bilim Kurulu'ndan değerlendirme alacağız, Milli Eğitim Bakanımızla birlikte son durumu ve bilimsel değerlendirmeleri Cumhurbaşkanımızla paylaşacağız. Ve bir karar vereceğiz.

ARA TATİL ERKENE ALINACAK MI?

Ara tatil erkene öne alınacak mı? Bu yönde bir karar çıkarsa ara tatilin erkene alınması şeklinde olur muhtemelen... Çocuklarda korona ölümcül değil ama o yaş grubuna bulaştığında, toplumdaki yayılma hızı bir anda birkaç kat birden artıyor. Bu önemli.

Haber Ara