Dolar

32,2692

Euro

34,7640

Altın

2.399,78

Bist

10.189,98

AÖL online sınav giriş ekranı: MEB Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav girişi nasıl ve nereden yapılır?

AÖL sınav giriş ekranı, açık lise sınavlarının başlamasının ardından erişime açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleşen Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınavları online (çevrimiçi) olarak gerçekleşecek. Sınavların başlamasıyla beraber binlerce AÖL öğrencisi, Açık Öğretim Lisesi sınav girişi nasıl yapılır, sorusuna yanıt aramaya başladı. 1 Mart tarihine kadar sürecek olan söz konusu sınava öğrenciler T.C kimlik numarası ve şifre ile erişim sağlayacaklar. Şifresini unutan öğrenciler AÖK Bilgi Yönetim Sisteminden şifre temin edebilecekler. İşte, MEB AÖL sınav giriş ekranı ve sınava dair ayrıntılı bilgiler.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-25 19:50:37

AÖL online sınav giriş ekranı: MEB Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav girişi nasıl ve nereden yapılır?

AÖL giriş ekranı, online sınavların başlamasının ardından araştırılan konular arasında yerini aldı. Açık Öğretim Lisesi sınavları 25 Şubat ve 1 Mart tarihleri aralığında online olarak yapılıyor. Adaylar sınavlarda 4 (dört) seçenekli ve her bir ders için ayrı olmak üzere 20 sorudan oluşacak testleri yanıtlayacaklar. İşte AÖL sınav giriş ekranı ve sınava dair detaylar

AÖL online sınavları 25 Şubat Perşembe günü saat 09:30'da başladı. AÖL sınavlarına nasıl giriş yapılacağı yayımlanan kılavuz ile belli oldu. Öğrenciler 25 Şubat'ta saat 09:30'dan itibaren T.C. kimlik numara ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sınavlarını olabilecekler. Sistemde yaşanan yoğunluk nedeni ile AÖL giriş ekranı hata verebiliyor. Giriş şifresini unutan öğrenciler, AÖK Bilgi Yönetim Sisteminde yer alan ‘şifremi unuttum' seçeneğinden veya (MEBİM) "444 0 632" danışma hattı ile görüşerek şifrelerini alabilirler.

Haber Ara