Dolar

42,6945

Euro

50,1592

Altın

5.898,49

Bist

11.311,31

Yunan Kathimerini gazetesinden ırkçı koronavirüs karikatürü

Yunanistan'da yayın yapan Kathimerini gazetesi koronavirüsle ilgili Türkiye'yi, Müslümanları ve göçmenleri hedef alan bir karikatür yayınladı. Gazete karikatürü İngilizce yayın yapan Twitter hesabından paylaştı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-21 14:25:32

Yunan Kathimerini gazetesinden ırkçı koronavirüs karikatürü

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Koronavirüsün merkez üssü artık Avrupa olmasına rağmen Yunanistan'da yayın yapan gazete Müslümanları, Türkiye'yi ve göçmenleri hedef alan bir karikatür yayınladı.

Virüsü Müslümanların taşıdığı mesajı veren karikatürde arka manzarada İstanbul camileri, Türk bayrağı yer alarken, ön taraft aburka giymiş iki kadın görülüyor.

Kadınların göçlerinin görüldüğü aralıkta ise virüs resmediliyor.

İşte gazetede Ilias Makris imzasıyla yayınlanan karikatür:

2020-03-21_14h39_23

2020-03-21_14h39_50

Allah belanı versin pislik
Ne yapmaya çalışıyorsun Allah aşkına?Bütün dünyanın yönetimlerinin çaresiz kaldığı virüs karşısında beceriksizliginizin faturasını Türkiye kesmeye çalışmakta ne?İs ciddi binince virusu yenmede en etkili şeyin temizlik ve tecritten gectini bilmenize rağmen sizin WC kağıdı yerine taharet ihtiyaçlarını su ve sabunla gideren Türk toplumuna karşı bu alcak iftira niye.Esas mikrobun kaynağı nerede belli.İnsanligin insanlik imtihanindan,vicdanindan ve temizlik imtihanindan gectigi bu dönemde kimlerin insanlığını kaybettiği ortada.
Georgiu Dimitru
Allah belanizi varsin pisliklar...

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

14 daireli binanın zeminindeki çökme korkuttu

Haber Ara