Dolar

32,3609

Euro

34,8564

Altın

2.391,83

Bist

10.276,88

Ünlü oyuncu da, koronavirüse yakalandı

Ölümcül korona salgını bütün dünyada etkisini gösterirken; Fenomen dizi ‘Game Of Thrones’un (Taht Oyunları) ünlü oyuncusu Kristofer Hivju da, Instagram hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-17 11:11:21

Ünlü oyuncu da, koronavirüse yakalandı

Ölümcül korona salgını bütün dünyada etkisini gösterirken; Fenomen dizi ‘Game Of Thrones'un (Taht Oyunları) ünlü oyuncusu Kristofer Hivju da, Instagram hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Fenomen dizi ‘Game Of Thrones'un (Taht Oyunları) ünlü oyuncusu, Instagram hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Norveç'de yaşayan Kristofer Hivju, testlerin pozitif çıkması üzerine kendisinin ve ailesinin başkalarını korumak için karantinaya alındığını duyurdu.

41 yaşındaki oyuncu, "COVID19, koronavirüsü için testlerin pozitif çıktığı için üzgünüm. Ailem ve ben evde uzun süre kendimizi tecrit ediyoruz. Sağlığımız iyi, sadece hafif soğuk algınlığı semptomları var. İnsanları ellerini yıkayarak, diğerlerinden mesafelerini koruyarak, virüsün yayılmasını önlemek için elinizden geleni yapmaya çağırıyorum. Çünkü bu virüsün kime bulaşacağı belli değil ve daha yüksek risk altında olan insanlar var” dedi.

Ekran Resmi 2020-03-17 11.13.23

Norveçli aktör, "Birlikte bu virüsle savaşabilir ve hastanelerimizde bir krizi önleyebiliriz. Lütfen birbirinize dikkat edin, mesafenizi koruyun ve sağlıklı kalın" ifadelerini kullandı.
Hivju'nun eşi, yönetmen ve yapımcı Gry Molvær Hivju'nun teste tabi tutulup tutulmadığı ya da enfekte olup olmadığı henüz gizemini koruyor.
Ayrıca Norveç'te son olarak tespit edilen 1.300 Covid-19 vakası bulunuyor.


MONOKA DEVLET BAKANI DA
KORONAVİRÜSÜNE YAKALANDI

Vatikan'ın ardından Avrupa'nın en küçük bağımsız ülkesi olan ve yaklaşık 35 bin nüfuslu Monaco'nun devlet bakanı Serge Telle'nin de koronavirüse yakalandığı açıklandı. Monaco Sağlık Bakanı tarafından yapılan açıklamada Serge Telle'in evde karantina altında olduğu, görüşmelerine video konferans üzerinden devam ettiği ve genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan Polonya'da da Çevre Bakanı Michal Wos'un corona virüs testi pozitif çıktı.

Haber Ara