$

Dolar

48,4516

Euro

56,3154

£

Sterlin

65,5433

Frank

59,9574

Gram Altın

6.958,0100

Bitcoin

3.915.385

$

Dolar

48,4516

Euro

56,3154

£

Sterlin

65,5433

Frank

59,9574

Gram Altın

6.958,0100

Bitcoin

3.915.385

Dünya

Turistin hesabını ödeyen Meloni: Utandım

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, İtalyan turistlerin Arnavutluk'ta bir restoranda hesabı ödemeden kaçması ve hesabı kendi cebinden ödemesi konusunda açıklama yaptı.

20.08.2023 - 00:04
Cumali Dalkılıç
Turistin hesabını ödeyen Meloni: Utandım
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Meloni “Utanç duydum, çünkü temsil etmek istediğim İtalya, bu tür şeyler için yurt dışında kendinden bahsettiren, başkalarının emeğine saygı duymayan, başkalarını kandırmanın komik olduğunu düşünen bir ulus değil” dedi.

Başbakan Meloni açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Arnavutluk'tayken, Başbakan Rama bana yerel bir restoranda faturalarını ödemeden kaçan dört İtalyan'ın hikayesini anlattı. Restoran sahibi, kaçış görüntüleri internette yayıldıktan sonra, yine de mutlu olduğunu çünkü yurttaşlarımızın iyi yemek yediğini ve memnun olduğunu söylemişti.

86af545488

"BEN UTANDIM AMA MUHALEFET UTANMADI"

"Utanç duydum, çünkü temsil etmek istediğim İtalya, bu tür şeyler için yurt dışında kendinden bahsettiren, başkalarının emeğine saygı duymayan, başkalarını kandırmanın komik olduğunu düşünen bir ulus değil. Bu yüzden büyükelçiden gidip hesabı ödemesini istemeye karar verdim ve hesabı şahsi bütçemden karşıladım. Önemli bir şey değildi, hatta bunu rapor bile etmedim.

Ancak bunu bile İtalya'da, İtalya'nın başka bir imajını tercih ettiği belli olan bir muhalefet tartıştı. Buna üzülüyorum çünkü en azından bu kadar önemsiz bir konuda hepimizin hemfikir olabileceğini umuyordum.”

Haberi Hazırlayan

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın