Dolar

42,6178

Euro

50,0305

Altın

5.780,70

Bist

11.225,15

Trump’tan eski avukatı Cohen'e tepki

ABD Başkanı Donald Trump, kendisini ‘ırkçı ve yalancı' olmakla suçlayan eski avukatı Michael Cohen'e tepki gösterdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-28 11:33:21

Trump’tan eski avukatı Cohen'e tepki

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile Vietnam'ın Hanoi kentinde yaptığı toplantının ardından basın mensuplarının karşısına geçen Trump'ın gündeminde nükleer zirvenin yanı sıra Cohen'in Temsilciler Meclisi'nde verdiği ifade de vardı.

Cohen'e cevabı sorulan Trump, "Doğru değil. Çok yalan söyledi ancak çok ilginç çünkü tek bir konuda yalan söylemedi: Rusya ile gizli bir anlaşma olmadığını söyledi" dedi. Trump, 2016'daki başkanlık seçimlerinde Rusya ile işbirliği yaptığı iddialarını bir kez daha reddetti.

OTURUM DA 'SAHTE'

Trump ayrıca Cohen'in söz konusu ifadeleri verdiği Temsilciler Meclisi oturumunu da 'sahte' diye niteledi.

Trump'ın eski avukatı Michael Cohen, Temsilciler Meclisi'nde verdiği ifadede başkanı 'ırkçılık, dolandırıcılık ve düzenbazlıkla' suçlamıştı. Cohen, "Trump'u korumak için yaptığım şeylerden utanç duyuyorum" demişti.

Donald Trump, kritik zirve öncesinde de Michael Cohen'in ifadeleriyle bir hayli meşguldü. Twitter hesabından Cohen'e cevap veren Trump, eski avukatının ‘hapiste yatacağı süreyi azaltmak için yalan söylediğini' savunmuştu.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

ABD, Venezuela petrol tankerine el koydu

Haber Ara